Un „tricolor” a refuzat sa iasă din casă după criticile de la națională

Moldoveanu Camelia 14.09.2021, 13:48

Situație dificilă după ultimele meciuri ale echipei naționale. Cu toate că Mirel Rădoi a avut mare încredere în el, un „tricolor” a fost aspru criticat. Fotbalistul a traversat o perioadă dificilă, refuzând chiar și să iasă din casă. Patronul clubului la care activează trage un semnal de alarmă și cere tuturor să „mute reflectoarele” pentru ca fotbalistul să-și revină.

„Trebuie să luăm reflectoarele de pe el”

Echipa naționala a României a înregistrat două victorii și o remiză, respectiv 2-0 cu Islanda și Liechtenstein; 0-0 cu Macedonia de Nord. Un „tricolor” a fost aspru criticat pentru evoluția sa în preliminariile CM 2022. Este vorba despre Jovan Markovic, atacantul de 22 de ani de la Universitatea Craiova.

Se pare că tot ce s-a spus despre evoluția sa l-a afectat extrem de mult. Mihai Rotaru, patronul clubului din Bănie, a sărit în apărarea jucătorului său. Acesta a mărturisit că Markovic a ezitat să vină la o întâlnire organizată cu fanii echipei deoarece s-a întors „căzut” de la echipa națională. „Tricolorul” pare că și-ar fi revenit, însă Mihai Rotaru cere ca „reflectoarele” să se mute de pe Markovic pentru a putea crește în următoarea perioadă.

Trebuie să luăm reflectoarele de pe el. El trebuie să crească acum. A fost țapul ispășitor pentru meciul cu Macedonia. A venit căzut, după care am avut o acțiune acum două zile în Parcul Romanescu și chiar îi era teamă să vină în oraș. Dar când a văzut că au venit toți copiii spre el să facă spre el, s-a încărcat, l-a ajutat foarte mult.

În momentul ăsta e bine, e pozitiv. Acum, trebuie să muncească. A fost subiectul numărul 1 în urma acestei campanii. Acum, noi trebuie să îl sprijinim, suntem alături de el, credem că este un jucător extraordinar”, a spus Mihai Rotaru, la Pro X.

Răzvan Marin face pace cu Mirel Rădoi

Fotbalistul a fost criticat de multă lume, după declarațiile de la Skopje. Chiar și Mirel Rădoi s-a arătat deranjat de atitudinea jucătorului din Serie A. Răzvan Marin a realizat că a mers prea departe și riscă să rateze viitoarele convocări la lot. Așa că a ieșit public pentru a aplana conflictul.

Vreau să-mi prezint scuzele fanilor echipei naționale și lui mister Mirel Rădoi. Pentru mine, echipa națională a României înseamnă un vis devenit realitate și sunt mândru și recunoscător pentru fiecare minut în care am șansa să-mi reprezint țara. Simt ca pot oferi foarte mult echipei naționale și faptul că nu am avut șansa de a-mi ajuta mai mult colegii din teren, m-a determinat să dau acea declarație nefericită la sfârșitul meciului din Macedonia de Nord.

Este o mândrie să îmbrac tricoul echipei naționale și întotdeauna voi pune interesele grupului înaintea interesului propriu. Hai, România!, a postat Marin pe contul personal de Facebook

Urmăriți Playsport.ro și pe