Una dintre cele mai cunoscute vedete din România s-a înscris în DDB! Cine a devenit ”câine” cu acte

Sorin Chiriac 01.01.2021, 16:15
Una dintre cele mai cunoscute vedete din România s-a înscris în  DDB! Cine a devenit ”câine” cu acte

Proiectul DDB continuă să atragă nume importante din toate domeniile. După ce zilele trecute fanii câinilor au anunțat că a devenit membru italianul Maccarone, astăzi au anunțat un alt nume sonor. Una dintre cele mai cunoscute vedete din România s-a înscris în DDB. Este vorba despre Ștefan Bănică Jr., care a devenit ”câine” cu acte în regulă!

Una dintre cele mai cunoscute vedete din România s-a înscris în DDB!

Ștefan Bănică Jr. este cunoscut marelui public atât ca actor, cât și ca interpret, iar mai nou este popular ca jurat al show-ului ”X Factor”, de la Antena 1. Fiul regretatului Ștefan Bănică nu s-a sfiit să își exprime dragostea pentru echipa din Ștefan cel Mare. Însă, de acum el este și un cotizant la proiectul Socios DDB, devenind practic ”câine” cu acte.

Stefan Banica
Ștefan Bănică Jr. este unul dintre jurații show-ului X Factor

Iată comunicatul publicat de DDB:

ACTORUL, CÂNTĂREȚUL și CÂINELE ȘTEFAN BĂNICĂ SUSȚINE PROIECTUL SOCIOS DDB.

Nu e chiar ușor să crești în umbra unui nume mare. Riscul este să rămâi în ochii tuturor drept „fiul lui…”

Așa a fost și pentru Ștefan, mai ales că purta și numele celebrului său tată, talentatul actor Ștefan Bănică.

Până într-o zi, când toate colegele noastre de școală nu mai visau altceva decât să-l întâlnească pe băiatul din „Liceenii”.

De atunci, Ștefan a fost într-o continuă ascensiune ca artist. În teatru, în muzică, televiziune sau cinematografie, a ajuns un nume greu, foarte greu și foarte căutat. N-a luat numai numele de la tatăl său. A luat arta de a rosti și pe cea de a cânta. A luat și pasiunea pentru fotbal dar pe o altă cale. Oricât de mult l-a tras Ștefan cel Senior spre Giulești, Ștefan cel Mare l-a convins mai mult și l-a atras iremediabil.

Faima sau lumina reflectoarelor nu l-au împiedicat niciodată să-și declare public, chiar la microfon, apartenența sentimentală alb-roșie.

Atât de mult a contat Dinamo, încât și-a asumat riscul să-și piardă din admiratori. Nu și din admiratoare, pentru că fostele noaste colege îl mai visează și acum.

Și noi continuăm să visăm la un AN NOU în care porțile stadionului se vor deschide. Visăm că echipa noastră va fi tot acolo… Ne adunăm cu mic cu mare din Sălăjan, din Obor, din Titan, din calea Moșilor, umplem tribunele și auzim din stația de amplificare: „Astăzi în ȘTEFAN CEL MARE, se adună galeria câinilor…”

LA MULȚI ANI, ȘTEFANE!

LA MULȚI ANI, CÂINILOR!

Ștefan este unul din cei 12.000 care țin în viață Dinamo. S-a înscris în DDB de ceva timp, dar am vrut să-l anunțăm astăzi, ca să încheiem anul 2020 cu ceva frumos

 

Urmăriți Playsport.ro și pe