Unde a ajuns să lucreze Kira, fiica lui Gică Hagi. Toți românii vor putea să o urmărească de-acum înainte

Giosanu Catinca / 23.10.2021, 10:04
Unde a ajuns să lucreze Kira, fiica lui Gică Hagi. Toți românii vor putea să o urmărească de-acum înainte

Gică are de ce să fie mândru! Fiica sa, Kira Hagi, a început să prezinte o rubrică nouă la un post de televiziune de la noi. Toți românii vor putea să o urmărească de-acum înainte. La ce post apare tânăra actriță aflați din paragrafele următoare.

Kira Hagi, prezentatoare de știri

Kira Hagi, fiica cea mare a „Regelui” este foarte activă, continuă să impresioneze. După ce a urcat pe scena de la Teatrul de Comedie și Teatrul Foarte Mic din București și și-a expus lucrările pe Coasta de Azur, la Galeria Entre Des Artistes, în luna septembrie, tânăra a decis că este timpul să facă carieră în televiziune. Ea a considerat de cuviință să își încerce norocul și în acest domeniu, mai ales că nu are deloc trac de cameră.

Fiica cea mare a „Regelui” va prezenta emisiunea „Smart is the new cool” de la Aleph News.

Mi-am pus de multe ori întrebarea „ce înseamnă să fii cool?” M-ar ajuta să îmi descrieți în comentarii felul în care voi percepeți o persoană cool. Și apoi vă răspund și eu mai pe seară… Mulțumeeesc! (în avans).”, a scris tânăra în vârstă de 25 de ani, vineri după amiază, pe pagina sa de Facebook.

”Smart is the new cool”

Comentariile nu au întârziat să apară. Nici răspunsul fiicei lui Gică Hagi nu s-a lăsat prea mult așteptat. Aceasta le-a dezvăluit internauților că a decis să înceapă un nou proiect prin care să îi promoveze pe tinerii români care schimbă lumea în bine.

SMART IS THE NEW COOL este răspunsul meu! Lucrez de ceva timp la acest concept și sunt tare bucuroasă acum pentru că s-au aliniat toate planetele. Tocmai am început o mini serie prin care sper să aduc în atenția tuturor, tineri deștepți din România, care schimbă lumea în bine! Aștept opiniile voastre, dar și mesaje dacă știți astfel de oameni talentați, care fac performanță în orice domeniu”, a scris Kira Hagi pe contul său de socializare.

Kira a bifat până acum câteva roluri remarcabile în filme, cât și în teatru. La rândul său, fratele ei, Ianis Hagi, care evoluează la Glasgow Rangers, este piesă de bază în echipa lui Steven Gerrard.