Ungurii ne iau tot! Un club important din țara vecină e gata să plătească o sumă consistentă pentru un fotbalist de la FCSB

Gabriel-Alexandru Ioniță 03.12.2022, 17:17
Ungurii ne iau tot! Un club important din țara vecină e gata să plătească o sumă consistentă pentru un fotbalist de la FCSB

S-a vorbit foarte mult în ultimele zile despre faptul că FCSB l-ar putea ceda în această iarnă pe Malcom Edjouma în Ungaria, la MOL Fehervar, fosta Videoton. Gigi Becali a confirmat negocierile și a anunțat că sunt șanse destul de bune ca această mutare să se realizeze.

Mihai Stoica a explicat de ce sunt șanse mari ca Edjouma să plece de la FCSB în această iarnă

Acum, și Mihai Stoica a oferit o declarație menită să întărească această posibilitate. Managerul general de la FCSB a dorit să explice că echipele din Ungaria sunt destul de puternice în prezent din punct de vedere financiar. Astfel, cei de la MOL Fehervar nu ar avea nicio problemă în a-i satisface pretențiile lui Gigi Becali în ceea ce îl privește pe Malcom Edjouma.

Mihai Stoica a făcut o paralelă cu ce s-a întâmplat în vara acestui an, atunci când Ferencvaros, un alt club important din Ungaria, a dorit să îl transfere de la FCSB pe Florin Tănase, jucător care a ajuns în cele din urmă în Emiratele Arabe Unite, la Al-Jazira. La acel moment, conform lui MM, cei de la Ferencvaros ar fi fost dispuși să îi achite lui Tănase clauza de reziliere, în valoare de 3 milioane de euro.

„Videoton (n.r. actuala MOL Fehervar) şi Ferencvaros sunt echipe cu bani foarte mulţi. Spre exemplu, Ferencvaros îi plătea clauza de reziliere lui Florin Tănase. Dar a refuzat Tănase să meargă acolo, pentru că nu-i convenea salariul. Însă Ferencvaros chiar plătea clauza de trei milioane de euro pentru Tănase. Incredibil, dar adevărat”, a spus Mihai Stoica potrivit orangesport.ro.

Gigi Becali: „Da, cred că se face transferul”

Gigi Becali a dezvăluit că Edjouma a fost urmărit de reprezentanți ai lui MOL Fehervar la meciul de la Botoșani, când mijlocașul defensiv francez a marcat golul victoriei echipei sale. Finanțatorul FCSB-ului a explicat că ungurii oferă în prezent un milion de euro, dar el speră ca, în urma negocierilor, să obțină ceva mai mult. Becali a apreciat că sunt șanse mari ca tranzacția să se facă în cele din urmă.

„Eu știu că negociez cu Videoton (n.r. MOL Fehervar), dar nu știu că e vândut. Ei au mers la Botoșani, dar se așteptau să joace titular, iar eu le-am transmis că eu nu fac echipa în funcție de vânzarea de jucători, că nu sunt târg. Aici facem fotbal, FCSB e echipă puternică, care trebuie să câștige campionatul. Vedeți ce glas am acum dacă sunt pe locul 5? Sunt pe loc de play-off! Gata, deja nu îmi mai e teamă de play-off.

Pentru Edjouma e ofertă de un milion de euro. Eu am cerut mai mult. Nu pot să vă spun. Ei spun că sunt șanse 90% să se facă. Puteam să spunem că vom căuta înlocuitor pentru Edjouma dacă era titular. Avem înlocuitor. E Radaslavescu, e Nikolov… da, cred că se face transferul lui Edjouma”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe