Urare inedită primită de Ion Țiriac, după finala ATP a turneului său de la Madrid

Cornel Pîrșcoveanu 10.05.2021, 12:00

Ion Țiriac a împlinit 82 de ani în ziua finalei turneului său de la Madrid. Câștigătorul Mutua, Alexander Zverev (6 ATP), i-a făcut o urare inedită miliardarului chiar în momentul în care își primea trofeul cel mare al competiției.

Alexander Zverev, urare inedită pentru Ion Țiriac

Alexander Zverev urare Ion Țiriac Mutua Madrid Open
Urarea lui Zverev pentru Ion Țiriac

Zverev a câștigat marele trofeu de la Mutua Madrid Open după  ce l-a învins în finală pe Matteo Berrettini (10 ATP), scor 6-7(8), 6-4, 6-3. Jucătorul de tenis din Germania a ținut să-i facă o urare inedită lui Ion Țiriac la ceremonia de decernare a trofeului. În discursul său a introdus și un mesaj către Feliciano Lopez. După săptămâna de vis în care l-a învins în sferturi pe Rafael Nadal (2 ATP), Alexander s-a bucurat de marele premiu.

La mulți ani din nou, mister Țiriac! Îți mulțumesc mult pentru tot! Iar tu, Feli (n.r. – directorul turneului, Feliciano Lopez), nu ai mai vorbit cu mine din anumite motive, după ce l-am învins pe Rafa (râde)! Sper că o vei face după finală.

Amândoi faceți o treabă grozavă! Am simțit lipsa acestui turneu anul trecut! M-ați făcut să mă simt ca acasă și foarte în siguranță! Toți jucătorii vă sunt recunoscători”, le-a transmis Alexander Zverev

Campionul de la Madrid l-a mai învins în semifinală și pe Dominic Thiem (4 ATP) cu 6-3,6-4. El a primind cecul cel mare de 315.169 și 1.000 de puncte WTA.

Favoritul Rafael Nadal, out de la turneul lui Ion Țiriac

Rafael Nadal a dezamăgit în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid.
Zverev a reușit să se impună în fața lui Nadal după o oră şi 47 de minute, el reuşind 4 aşi. Chiar dacă a câștigat în fața lui Nadal, Alexander Zverev a făcut mai multe duble greşeli faţă de adversarul său (5/3).

Nadal fusese învins, la jumătatea lui aprilie, şi în sferturile turneului ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo. De data aceasta s-a oprit în aceeaşi fază a competiţiei, la Madrid, după ce a câştigat trofeul la Barcelona. În schimb, Zverev s-a calificat pentru a doua oară în carieră în semifinala turneului de tenis de la Madrid.

Miliardarul român, gazda primitoare pentru marile staruri Ronaldo și Figo

Deși se desfășoară respectând restricțiile în vigoare, turneul de tenis de la Madrid a reușit să adune câteva nume grele. Printre cei care au fost zăriți și fotografiați în tribune se numără și Luis Figo sau Luis Nazario de Lima – Ronaldo. Cei doi mari foști fotbaliști au dorit să vadă pe viu cum Rafael Nadal se luptă în Mutua ATP Open Madrid 2021.
Cele două foste vedeta din Primera Division, nu sunt singurele staruri prezente, în această perioadă, în Capital Spaniei. Iker Casillas sau Raul Gonzales sunt alți invitați de marcă ai lui Ion Țiriac, organizatorul întrecerii.

Întâmplător sau nu, cei doi foști mari fotbaliști sunt considerați cei mai mari „trădători” din istoria clubului FC Barcelona. După ce au cunoscut notorietatea în tricoul „blau-grana”, Figo și Ronaldo au ajuns să facă o carieră strălucită la Real Madrid. În cazul lui Figo trecerea a fost bruscă și dură. Sud-americanul a ajuns la Madrid după un interval de 5 ani petrecuți pe „Giuseppe Meazza” din Milano.

Urmăriți Playsport.ro și pe