Val de mesaje uluitoare pentru Michael Schumacher în ziua în care septuplul campion mondial de Formula 1 a împlinit 53 de ani

Moldoveanu Camelia / 03.01.2022, 20:04
Val de mesaje uluitoare pentru Michael Schumacher în ziua în care septuplul campion mondial de Formula 1 a împlinit 53 de ani

Michael Schumacher a împlinit pe 3 ianuarie vârsta de 53 de ani. Cu toate că este încă din 2013 departe de ochii admiratorilor săi, aflându-se în continuare într-o stare gravă, mesajele și gânduri bune nu au întârziat să împânzească rețelele de socializare.

Nimeni nu a uitat de Michael Schumacher

Michael Schumacher s-a născut pe 3 ianuarie 1969, în vestul Germaniei. La doar 22 de ani a debutat în Formula 1, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps. Un an mai târziu, în 1992, pe același circuit, a obținut prima victorie.

De-a lungul carierei formidabile, Schumacher a obținut de șapte ori titlul de cel mai bun pilot din lume: în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari).

După ce s-a retras din activitatea de sportiv, Michael Schumacher și-a dorit să-și dedice tot timpul familiei sale. Pe data de 29 decembrie 2013, marele pilot a suferit un accident care avea să-l țină inconștient până în ziua de astăzi. În acest moment se află în locuința sa din Elveția și este îngrijit cu mare atenție de către familie și persoane avizate, însă foarte multe detalii nu se cunoscut. Soția sa, Corinna, și-a dorit ca toată suferința pilotului de Formula 1 să rămână între pereții casei.

Cu toate că nimeni n l-a mai văzut din 2013, nimeni nu l-a uitat. Pe data de 3 ianuarie, rețelele de socializare au fost împânzite cu mesaje pentru mare campion.

Dezvăluiri cutremurătoare făcute de soția campionului german

Soția lui Schumacher, Corinna, a vorbit despre starea soțului ei într-un amplu interviu. Mare campion este prezent fizic alături de familia sa, însă într-un mod diferit față de cum se întâmpla înainte de accidentul groaznic prin care a trecut.

Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion, aşa cum se putea întâmpla oricui. Desigur, el îmi lipseşte în fiecare zi. Dar nu sunt singura căreia îi lipseşte. Copiii, familia, tatăl său şi toţi cei din jur îi simt lipsa. Dar Michael este acolo. Este diferit, dar este acolo şi asta cred că ne dă putere.

Suntem împreună, trăim împreună acasă. El este supus unui tratament. Facem totul pentru a-i îmbunătăţi starea, pentru a ne asigura că se simte confortabil şi pentru a-l face să simtă familia noastră, legătura noastră. Orice s-ar întâmpla, voi face tot ce pot. O vom face cu toţii. Ca familie, încercăm să mergem mai departe, aşa cum ar fi dorit Michael şi cum i-ar fi plăcut în continuare. Viaţa merge înainte. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael”, a spus Corinna Schumacher la începutul lunii septembrie, citată de Daily Mail.