Valentin Cojocaru, în culmea fericirii după ce s-a calificat cu Feyenoord în finala Conference League. “O noapte de neuitat!”

Gabriel-Alexandru Ioniță 06.05.2022, 12:32
Valentin Cojocaru, în culmea fericirii după ce s-a calificat cu Feyenoord în finala Conference League. “O noapte de neuitat!”

Valentin Cojocaru a ajuns cu Feyenoord în finala Conference League, la doar câteva săptămâni după ce a fugit de războiul din Ucraina. La jumătatea lunii martie, portarul român în vârstă de 26 de ani a plecat de la Dnipro-1 și a semnat cu formația olandeză, pentru care însă nu a apucat încă să debuteze.

Chiar și așa, el face parte din lotul formației care joi seară a obținut calificarea în finala primei ediții de Conference League, care se va juca pe 25 mai la Tirana. Feyenoord a obținut un egal, scor 0-0, la Marseille, după ce i-a învins pe francezi cu 3-2 în turul din Olanda și va juca în ultimul act cu Roma lui Jose Mourinho.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori în istorie în cupele europene. În 2015, în „16”-imile de finală Europa League, formația italiană trecea mai departe după 1-1 la Roma și 2-1 la Rotterdam.

Valentin Cojocaru, încântat de performanța uriașă realizată de echipa sa

În mod evident, această performanță i-a pricinuit o mare bucurie fostului fotbalist de la Viitorul Constanța și FCSB, care a ținut să marcheze momentul prin intermediul unei postări pe Instagram, la scurt timp după finalul meciului de la Marseille.

O noapte de neuitat la Marseille. #FinalHereWeCome #UECL”, a scris Valentin Cojocaru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cojocaru Valentin (@cojocaru12)

Cum a ajuns portarul român la Rotterdam

Imediat după transferul lui Valentin Cojocaru la Feyenoord, tatăl său, Ispas, a dat mai multe detalii despre acesta în cadrul emisiunii PlaySport Live:

Transferul nu a fost chiar de nicăieri. Se discută de o săptămănă de transferul ăsta. Nu am negociat eu, are un agent care se ocupă de toate problemele lui. Am fost mai prevăzători, au fost multe situații în care ni s-au pus multe bețe în roate din România.

Valentin este un produs al clubului Steaua, actuala FCSB. El are niște principii solide și sunt foarte fericit. Este un copil foarte respectuos, foarte cuminte. Nu știu de unde a ieșit chestiunea asta, că e un tip foarte dificil.

A fost primit foarte bine, s-a insistat foarte mult ca el să ajungă acolo. Nu pot să vă ascund că el a avut oferte și din altă parte. A ales Feyenoord pentru că are încredere foarte mare în el și vrea să arate că poate juca la nivel înalt”.

Scandal uriaș provocat de transferul lui Cojocaru la Feyernoord. „Un impresar italian mi-a arătat poze trimise de persoane din România mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate”. VIDEO EXCLUSIV

Urmăriți Playsport.ro și pe