Valentin Crețu, revenire miraculoasă după ce Mihai Stoica i-a lăudat sacrificiul

Robert Zanfir / 25.11.2021, 20:36
Valentin Crețu, revenire miraculoasă după ce Mihai Stoica i-a lăudat sacrificiul

FCSB primește o veste bună înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova, de duminică, 28 noiembrie. Valentin Crețu, despre care Mihai Stoica a spus că a jucat cu ruptură musculară în victoria cu FC Botoșani, ar putea fi pe teren în partida cu oltenii.

FCSB și Universitatea Craiova se bat pentru postura de rivală a liderului CFR Cluj, în lupta pentru campionat. Meciul poate fi unul decisiv pentru olteni, iar Florin Tănase i-a avertizat pe rivali că vor ieși din cursă în cazul unui nou pas fals.

Valentin Crețu, revenire miraculoasă după ce Mihai Stoica i-a lăudat sacrificiul

Cu 8 pași în urma liderului, FCSB nu își permite să calce strâmb. Iar vestea că Vali Crețu ar putea juca este cum nu se poate mai bună pentru Toni Petrea.

Fundașul dreapta, care s-a accidentat la meciul cu Botoșani, a efectuat un RMN, în urma căruia s-a dovedit că are doar edem la mușchiul despre care Mihai Stoica spunea că s-a rupt, anunță Fanatik.ro.

În cazul în care mușchiul nu a cedat, așa cum s-a crezut inițial, fundașul dreapta va avea nevoie de doar câteva zile de refacere, astfel că poate fi o soluție pentru staff-ul tehnic.

Vali Crețu, lăudat de Mihai Stoica

Mihai Stoica a dezvăluit imediat după meciul cu FC Botoșani că Vali Crețu a jucat cu ruptură musculară.

„La 2-1, Crețu a avut o intervenție à la Baresi. Vă spun ceva care o să șocheze. Crețu, de prin minutul 70, ducea mâna la coapsă.

L-am întrebat dacă e bine, a zis că e ok. Astăzi, medicul nostru a constatat că are o leziune fibrilară de dimensiuni mari, adică are o ruptură. El a jucat cu ruptură.

Noi am câștigat meciul ăsta și datorită faptului că Vali Crețu a demonstrat un spirit de sacrificiu cum n-am văzut niciodată în 30 de ani de carieră.

Medicii pot spune că a avut o contractură și în timpul efortului s-a produs ruptura. În orice caz, Crețu și-a spălat păcatele!”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Vali Crețu, ajuns în 2019 la FCSB, are contract până în 2023 cu echipa lui Gigi Becali.

De fiecare dată când vorbește, trebuie să corecteze ce a spus anterior. Aseară și-a prezentat scuzele față de Todoran, pe care l-a atacat complet aiurea. Ăsta-i Vali Crețu!

La un moment dat, când vorbeam despre vâna jucătorilor la un antrenament, a recunoscut și el că vână are, dar «Păcat că n-am și minte». El știe cum e.
Mihai Stoica, despre Vali Crețu

Universitatea Craiova – FCSB este programat duminică, 28 noiembrie, de la 20:30.