Mihai Stoica, șocat de unul dintre jucătorii FCSB: „Medicul a aflat azi!” Ce s-a întâmplat în victoria cu FC Botoșani

Robert Zanfir / 23.11.2021, 07:27
Mihai Stoica, șocat de unul dintre jucătorii FCSB: „Medicul a aflat azi!” Ce s-a întâmplat în victoria cu FC Botoșani

Mihai Stoica a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Vali Crețu, după victoria cu FC Botoșani, 3-1. Mai mult, acesta s-a arătat șocat de spiritul de sacrificiu dovedit de fundaș în timpul partidei.

A fost un meci special pentru FCSB. Prima partidă de la revenirea lui Toni Petrea, primul joc fără Edi Iordănescu, împins afară din club de către Gigi Becali. Mai mult, bucureștenii au primit vizita unei echipe pe care mulți o consideră doar un partener de antrenament.

Mihai Stoica, șocat de unul dintre jucătorii FCSB! Ce s-a întâmplat în victoria cu FC Botoșani

În aceste condiții, FCSB s-a văzut condusă de moldoveni la pauza partidei jucate pe Arena Națională. Gazdele au schimbat, însă, liniile la pauză, iar cursul jocului a fost cu totul altul în partea a doua.

Mihai Stoica a dezvăluit chiar un fapt mai puțin întâlnit pe terenul de joc. Valentin Crețu ar fi evoluat cu ruptură musculară.

„La 2-1, Crețu a avut o intervenție à la Baresi. Vă spun ceva care o să șocheze. Crețu, de prin minutul 70, ducea mâna la coapsă.

L-am întrebat dacă e bine, a zis că e ok. Astăzi, medicul nostru a constatat că are o leziune fibrilară de dimensiuni mari, adică are o ruptură. El a jucat cu ruptură.

Noi am câștigat meciul ăsta și datorită faptului că Vali Crețu a demonstrat un spirit de sacrificiu cum n-am văzut niciodată în 30 de ani de carieră.

Medicii pot spune că a avut o contractură și în timpul efortului s-a produs ruptura. În orice caz, Crețu și-a spălat păcatele!”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Vali Crețu, clientul lui Mihai Stoica

Fundașul dreapta al FCSB s-a remarcat de-a lungul timpului prin ieșirile din timpul interviurilor. „Boacănele” fundașului l-au adus în colimatorul lui Mihai Stoica.

„De fiecare dată când vorbește, trebuie să corecteze ce a spus anterior. Aseară și-a prezentat scuzele față de Todoran, pe care l-a atacat complet aiurea. Ăsta-i Vali Crețu!

La un moment dat, când vorbeam despre vâna jucătorilor la un antrenament, a recunoscut și el că vână are, dar «Păcat că n-am și minte». El știe cum e.

Aseară, după joc, am intrat în vestiar și i-am spus să fie atent la ce declară. «Păi, deja am declarat», mi-a răspuns. «Ce ai declarat, mă?!» Când am auzit, mi s-a făcut rău!”, a declarat MM Stoica, dup victoria cu FC U Craiova, din septembrie.

FCSB – FC Botoșani 3-1. ECHIPELE DE START:

FCSB: Vlad – V. Crețu, Vinicius, Miron, Ov. Popescu – Olaru, Ad. Șut, Fl. Tănase – Cordea, Keșeru, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, Haruț, Budescu, I. Cristea, I. Stoica, V. Gheorghe, Perianu, Oaidă, Radunovic
Antrenor: Toni Petrea

FC Botoșani: E. Pap – Racovițan, Dawa, Șeroni, Țigănașu – E. Papa, Edjouma – Braun, E. Florescu – Santos – Ongenda
Rezerve: M. Contra, Patache, M. Roman, Kage, Fili, D. Croitoru, Petkovski, Tîrcoveanu, Souza
Antrenor: Marius Croitoru

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti) / A1: Mitruţi Daniel (Craiova), A2: Vatamanu Cosmin (Bucureşti)

Dacă vă spun că a făcut Toni schimbările aseară, o să spună lumea că bat câmpii. Nu vreau să discut despre acest lucru
Mihai Stoica, despre meciul cu FC Botoșani