Valentin Crețu, umilit de fostul șef al LPF. „E în relații proaste cu lovirea mingii”

Bădulescu Silvian / 12.12.2021, 14:18
Valentin Crețu, umilit de fostul șef al LPF. „E în relații proaste cu lovirea mingii”

Valentin Crețu, fundașul dreapta al celor de la FCSB, a fost ironizat de către Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a criticat într-un mod ironic pasele și centrările pe care Crețu le-a dat în partida cu Gaz Metan.

„Dacă ar știi să și lovească mingea…”

Fost președinte al LPF în perioada 1996-2014, acesta a comentat, la Digi Sport, partida dintre Gaz Metan Mediaș și FCSB. Bucureștenii s-au impus cu 1-0, prin golul marcat de Darius Olaru, în minutul 60. FCSB rămâne pe urmele liderului CFR Cluj.

Dragomir a vorbit despre nefolosirea lui Budescu de către Toni Petrea, dar și despre Valentin Crețu, fundașul dreapta al echipei din Berceni.

Îmi place Crețu, dar e în relații proaste cu lovirea mingii. Cu stângul nu prea știe. Are o capacitate de efort extraordinară. Dacă ar știi să și lovească mingea bine…”.

Valentin Crețu a fost integralist în partida de la Mediaș, cu Gaz Metan, pentru FCSB. El are 20 de meciuri disputate în acest sezon, 17 în Liga 1, două în preliminariile UEFA Conference League și unul în Cupa României, bifând două pase de gol.

Contractul fotbalistului cotat la 750.000 de euro de către Transfermarkt expiră în vara anului 2023. Acesta se află la echipă din 2019.

FCSB, singura care poate să se bată cu CFR Cluj la titlu

În ciuda diverselor probleme de la echipă și a deselor apariții publice ale patronului, FCSB a fost cea mai constantă echipă din campionat, după CFR Cluj, echipa care ocupă prima treaptă a Ligii 1.

Cu victoria de la Mediaș, FCSB vine la cinci puncte de clujeni, dar cu un meci mai mult jucat. Trupa lui Dan Petrescu va juca cu CS Mioveni duminică, de la ora 19.30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

FCSB a avut un meci mai greu decât la prima vedere cu Gaz Metan Mediaș. După o partidă de luptă, în care medieșenii puteau egala pe finalul partidei, FCSB se întoarce acasă cu toate cele trei puncte puse în joc. Golul victoriei a fost marcat de Darius Olaru, în minutul 60.

Până la finalul meciului, deși FCSB a atacat mai mult, nu a avut inspirație la finalizare, iar acest lucru ar fi putut să-i coste pe final. Ocaziile mai clare au fost de partea gazdelor, dar jucătorii lui Ilie Poenaru n-au reușit să egaleze.

FCSB va juca miercuri, de la ora 20.30, derby-ul cu Rapid București, pe Arena Națională. La meci au acces spectatori până la 50% din capacitatea stadionului. Rapid ocupă locul patru, dar poate pica pe locul cinci, dacă Farul Constanța câștigă în deplasarea de la Sf. Gheorghe.