Valentin Gheorghe a dezvăluit care a fost secretul revenirii de senzație cu FC Botoșani. Ce le-a transmis Toni Petrea jucătorilor de la FCSB

Gabriel-Alexandru Ioniță / 21.11.2021, 23:24
Valentin Gheorghe a dezvăluit care a fost secretul revenirii de senzație cu FC Botoșani. Ce le-a transmis Toni Petrea jucătorilor de la FCSB

Valentin Gheorghe a dat tonul revenirii de senzație a celor de la FCSB în meciul cu FC Botoșani. Mijlocașul de bandă a fost introdus pe teren de Toni Petrea în minutul 69 în locul lui Darius Olaru și după doar 8 minute a reușit să egaleze cu un șut superb din întoarcere din marginea careului de 16 metri.

Valentin Gheorghe a marcat un gol superb la doar 8 minute după ce a fost introdus pe teren

După meci, fotbalistul transferat de FCSB de la Astra Giurgiu a explicat care a fost plusul adus de Toni Petrea în scurta perioadă de la revenirea acestuia pe banca echipei roș-albastre. Gheorghe a spus că noul antrenor le-a transmis fotbaliștilor că are mare încredere în ei și i-a îndemnat să se bucure de fotbalul lor.

Știam că ne așteaptă un meci foarte greu. Cei de la Botoșani au încercat să joace fotbal mereu. Și anul trecut au avut o echipă foarte bună. Ne bucurăm că am învins, aveam nevoie pentru a ne apropia de locurile fruntașe. Suntem fericiți și o luăm de la capăt. Sunt foarte bucuros că am marcat, echipa a avut nevoie de mine, iar eu mă bucur că am intrat cu un plus.

Noi suntem jucători profesioniști, trebuie să continuăm cu orice antrenor este. Mergem mai departe și sperăm să adunăm victorii. Noi vom spera până la capăt și suntem siguri că vom mai recupera puncte până la play-off. Părerea mea e că în play-off se va juca titlul.

Nu știu dacă a putut să schimbe foarte multe Toni Petrea. A venit de o săptămână. Ne-a spus să jucăm de plăcere, are foarte mare încredere în noi. Noi am încercat să ne mobilizăm și să câștigăm cele trei puncte”, a declarat Valentin Gheorghe la finalul meciului de pe Arena Națională.

Cum a „driblat” Toni Petrea întrebarea despre mutările câștigătoare de la pauza meciului cu Botoșani: „Nu contează asta”