Varga vrea să și vândă, nu doar să cumpere. Pe cine vrea să transfere CFR Cluj

Giosanu Catinca / 06.08.2022, 20:55
Varga vrea să și vândă, nu doar să cumpere. Pe cine vrea să transfere CFR Cluj

Campioana CFR Cluj riscă să rămână fără unul dintre cei mai buni jucători. Anunțul a fost făcut de Marius Bilașco. Pe cine vrea să transfere CFR Cluj.

Dezvăluirile lui Marius Bilașco

Claudiu Petrila este unul dintre cei mai râvniți jucători de la CFR Cluj. Mijlocașul în vârstă de 21 de ani a fost dorit, în ultima vreme, de Lille, AS Roma, Hertha Berlin și Steaua Roșie Belgrad. El a refuzat să plece de la gruparea ardeleană, însă Marius Bilașco spune că inevitabilul s-ar putea produce cât de curând.

Internaționalul român ar putea părăsi formația CFR Cluj în această perioadă de mercato.

Petrila e un jucător extrem de bun, valoros, care joacă la CFR, chiar dacă în unele momente joacă mai puţin. Strict minutele petrecute pe teren țin de antrenor. Dan Petrescu poate explica mai bine de ce Petrila joacă 10 minute în unele momente, sau 80 de minute în alte momente.

Sunt convins că Petrila se va vinde pe bani. Sunt discuţii în jurul lui. Şi acum sunt discuţii destul de multe. E posibil să plece.”, a spus Marius Bilașco, într-o intervenție la Orange Sport.

”Petrila se va vinde pe bani. Sunt discuţii în jurul lui”

Claudiu Petrila a fost titular în primele 3 etape ale acestei ediții de campionat. El nu a reușit să marcheze în Superliga, dar a reușit să înscrie în meciul cu Pyunik Erevan, scor 2-2, din manșa a doua a duelului din primul tur preliminar din UEFA Champions League. Tânărul a marcat din pasa lui Deac.

În luna aprilie, presa din Turcia anunța că Fenerbahce și Galatasaray îl doresc pe Claudiu Petrila. Dan Petrescu a făcut câteva declarații cu privirea la plecarea jucătorului său.

În primul rând, eu nu decid cine pleacă dacă vine o ofertă. Dacă oferta e bună pentru club, orice jucător poate să plece, e normal. Ar fi un succes dacă Petrila ar pleca la o echipă așa de mare. Până la urmă, Fenerbahce și mai ales Galatasaray, acolo au avut succes jucătorii noștri.

Ar fi ceva fantastic să meargă, îi doresc să ajungă cât mai repede la un club mare. Ar fi bine și pentru el, și pentru CFR, dar mai ales pentru el.”, spunea Dan Petrescu, la momentul respectiv.

Sezonul trecut, internaționalul de tineret a avut 31 de apariții în tricoul celor de la CFR Cluj. El a bifat 9 goluri și 4 assist-uri.