Vedeta FCSB pleacă în Premier League. Ofertă de milioane pentru unul dintre cei mai buni jucători din Liga I

Marian Cărăvan 18.01.2021, 10:06
Vedeta FCSB pleacă în Premier League. Ofertă de milioane pentru unul dintre cei mai buni jucători din Liga I

Deși visa la zeci de milioane de euro, Gigi Becali nu a reușit să vândă niciun jucător în perioada de mercato. Acum e însă pe punctul de a da lovitura. A primit o ofertă de milioane pentru unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1.

Ofertă de milioane pentru unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. Vedeta FCSB pleacă în Premier League

Gigi Becali speră din nou să dea lovitura. Ar putea fi chiar o lovitură uriașă pe piața transferurilor. FCSB e pe cale să-și vândă un jucător important. Și nu în orice campioant, ci în Premier League! Ofertă de miloane pentru unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. E unul dintre jucătorii de bază de la FCSB, liderul campionatului. Gigi Becali ar putea încasa o sumă importantă pentru jucătorul său. Darius Olaru a intrat în atenția celor de la West Ham United. Gruparea aflată pe locul 9 în Premier League e interesată de serviciile mijlocașului ofensiv al roș-albaștrilor. Gigi Becali ar vrea nu mai puțin de șapte milioane de euro pentru transferul lui Darius Olaru, anunță sport.ro.

Becali l-a achiziționat în 2019 pe Darius Olaru de la Gaz Metan Mediaș. A plătit atunci 600.000 de euro către gruparea medieșeană. Acum cere pe el șapte milioane de euro. Darius Olaru este unul dintre jucătorii de bază ai liderului. În acest sezon, a bifat 13 meciuri în toate competiției, având patru goluri și două pase decisive. Este și om de bază în naționala U21 a României, calificată la al doilea European consecutiv.

Născut la data de 3 martie 1998, la Mediaș, Darius Olaru este cotat la două milioane de euro. Mai are contract cu FCSB până la data de 30 iunie 2024.

Darius Olaru e ofertat de West Ham United
Darius Olaru e ofertat de West Ham United

Darius Olaru l-a impresionat pe Eric de Oliveira

Pe vremea când evolua pentru Gaz Metan Mediaș, brazilianul Eric de Oliveira a interaaționat cu Darius Olaru. Jucătorul ofertat acum de West Ham United. Cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 a rememorat o întâmplare din acea perioadă, care l-a avut în prim-plan pe actualul fotbalist de la FCSB. Întrebat fiind unde vrea să își deschidă academie de fotbal, Eric de Oliveira a răspuns fără ezitare.

„La Mediaș pentru că acolo sunt foarte mulți copii talentați. De exemplu, Darius Olaru a fost unul dintre ei. În 2016 m-a întrebat: „Îți amintești de mine?”. „Scuze, dar nu. Am văzut foarte mulți copii la Mediaș”. „Am un autograf de la tine…”. A doua zi a venit cu autograful la antrenament, mi s-a făcut pielea de găină, de-atunci suntem prieteni buni. În Mediaș sunt mulți copii talentați, care nu au de unde”, a declarat Eric, potrivit GSP.ro.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe