Vedeta lui Gică Hagi nu se gândește la un transfer în străinătate. Alexi Pitu vrea să joace cât mai bine pentru Farul Constanța

Radu Bordei 15.01.2023, 12:13
Vedeta lui Gică Hagi nu se gândește la un transfer în străinătate. Alexi Pitu vrea să joace cât mai bine pentru Farul Constanța

Alexi Pitu este unul din principalele motive pentru care Farul se află pe primul loc în Superliga. În 19 meciuri din acest sezon a înscris 5 goluri şi a oferit 5 pase decisive. Atacantul constănțean a atras privirile mai multor echipe din străinătate. Printre ele se află și formația fostului său coechipier, Ianis Hagi.

Alexi Pitu pe lista celor de la Rangers. „Ar fi frumos”

La 20 de ani, Alexi Pitu a început să arate potențialul care l-a făcut pe Gică Hagi să aibă încredere în el. Tânărul fotbalist a ajutat echipa lui să aibă un parcurs excelent în acest sezon. Așa că fotbalistul cotat la 1,4 milioane de euro a atras interes din partea mai multor cluburi, printre care și Rangers. Scoțienii nu ar fi singurii interesați de serviciile tânărului de 20 de ani, dar acesta nu se gândește, deocamdată, la un transfer.

Eu mă concentrez doar la antrenamente, nu am alte gânduri. Vreau doar să îmi ajut echipa și să dau ce am mai bun. Ar fi frumos să fiu iar coleg cu Ianis, vă dați seama. Dar eu mă concentrez acum pe ce am de făcut aici. Mă gândesc la titlu, este normal, trebuie să câștigăm, meciurile sunt importante. Dacă luăm meci cu meci sigur vom termina pe primul loc, a comentat Pitu.

Ianis Hagi și-a prelungit recent contractul cu Rangers

Deși nu a jucat practic deloc în 2022, Ianis Hagi tot a primit o prelungire de contract din partea lui Rangers la final de an. Fapt ce arată că oficialii clubului de pe Ibrox Park au mare încredere în el în continuare. La scurt timp, internaționalul român a dezvăluit ce reprezintă pentru el acest moment.

Istoria pe care o are acest club te face în fiecare zi să fii un jucător mai bun și o persoană mai bună. Îmi place să cred că am lăsat ceva în urma mea și le-am lăsat câteva amintiri frumoase suporterilor, dar simt că nu am făcut tot ce mi-am dorit. Mai am o mulțime de lucruri de arătat și de dăruit acest grup minunat de oameni de la Rangers și suporterilor. Abia aștept să revin, a spus atunci Ianis Hagi pentru site-ul oficial al celor de la Rangers.

De asemenea, prelungirea contractului lui Ianis Hagi reprezintă un motiv de bucurie și pentru oficialii lui Rangers, după cum chiar a ținut să sublinieze la acel moment directorul sportiv Ross Wilson:

Ianis are un caracter fantastic, este un jucător care a iubit călătoria sa la Rangers. Ne bucurăm să îl vedem din nou cu mingea la picior, făcând ceea ce iubește. Are parte de un sprijin minunat atât în interiorul clubului, cât și în afara lui. Ne bucurăm că am ajuns la un acord pentru prelungirea contractului său, a comentat oficialul

Urmăriți Playsport.ro și pe