Vedetele Belgiei au ieşit la atac după zvonurile apărute în media: „Se creează o situație care nu există”

George Drafta 30.11.2022, 00:57
Vedetele Belgiei au ieşit la atac după zvonurile apărute în media: „Se creează o situație care nu există”

Belgienii au trăit o mare dezamăgire după înfrângerea în faţa Marocului din etapa a doua a grupelor Cupei Mondiale din Qatar.

Iar media a vorbit despre un scandal izbucnit între componenţii lotului condus de Roberto Martinez. Însă, „dracii roşii” au dezminţit informaţia în cadrul unei conferinţe de presă ce a precedat meciul împotriva Croaţiei. Partida care se va juca joi va fi decisivă pentru viitorul belgienilor la acest turneu final.

Dacă vor câştiga vor merge în optimi, dacă vor face egal vor sta la mâna marocanilor, dacă vor pierde vor pleca din Qatar. Eden Hazard a fost acuzat că a avut ceva de împărţit cu Vertonghen la sfârşitul confruntării cu leii din Atlas. Fotbalistul Realului a şi glumit pe seama subiectului.

„Am fost o discuție bună între jucători. S-au spus multe lucruri. Am vorbit mai bine de o oră. S-au menționat lucruri bune și lucruri mai puțin bune. În vestiar nu s-a întâmplat nimic. Doar antrenorul a vorbit. Ieri am vorbit cu Vertonghen de față cu toată lumea. Nu o să mă lupt cu Vertonghen, e mai mare decât mine! Jucătorii mă cunosc. I-am spus râzând că nu mai e atât de rapid și a fost de acord cu mine. Mă cunoaște toată lumea, îmi place să râd. Dar pot fi și serios atunci când trebuie”, a precizat decarul belgian.

Courtois a reacţionat dur după dezvăluirile jurnaliştilor
Courtois a reacţionat dur după dezvăluirile jurnaliştilor

Dezvăluiri fără acoperire

Portarul Belgiei l-a completat pe coechipierul său de la mijlocul terenului. Şi a dezvăluit că atmosfera nu a avut de suferit în ciuda înfrângerii neaşteptate. Totuşi afirmaţia lui De Bruyne făcută imediat după înfrângerea de duminică a avut darul de a le da apă la moară contestatarilor. Mijlocaşul afirmase că echipa pare prea bătrână pentru un titlu mondial. Deşi Belgia este văzută drept una dintre candidatele la trofeu.

„În cadrul grupului nu este nicio problemă. Poveștile acestea din exterior ne unesc mai mult. Am ajuns primul la vestiar după înfrângerea cu Maroc. Am fost acolo timp de 15 – 20 de minute. Nu s-a întâmplat nimic, toată lumea a fost dezamăgită. Doar antrenorul a vorbit. Problema este că sunt răspândite prea multe minciuni. Atunci se creează o situație care nu există.

E bine că am avut o discuție de grup. Ne-am spus unul altuia ce credeam.  Când pierzi, mereu apar frustrări. Nu toată lumea vrea să vorbească după o înfrângere. Totul este lămurit cu De Bruyne și Hazard. Uneori se înțelege greșit. Nici vârsta nu este importantă, doar uitați-vă la Benzema și Modric. Am văzut povești care sunt minciuni mari! Dacă cineva dezvăluie ce se întâmplă în vestiar, va fi ultima zi la echipă!”, a transmis şi Courtois.

Urmăriți Playsport.ro și pe