Veste bună pentru Dinamo! Își mută birourile departe de Ionuț Negoiță și hotelul său

Moldoveanu Camelia / 21.07.2021, 20:40
Veste bună pentru Dinamo! Își mută birourile departe de Ionuț Negoiță și hotelul său

Dinamo și-a găsit un alt loc pentru birouri. Clubul „câinilor” pleacă din hotelul deținut de Ionuț Negoiță și se mută mai aproape de Stadionul Ștefan cel Mare. Noua locația a fost aleasă strategic.

Birouri noi pentru Dinamo. „Câinii” se mută aproape de Stadionul Ștefan cel Mare

A venit o veste bună pentru Dinamo. Oficialii clubului au reușit să găsească o nouă locație pentru birouri, fiind nevoiți să se mute din RIN Grand Hotel. După 8 ani în care „câinii” sau aflat în hotelul lui Ionuț Negoiță, omul de afaceri le-a cerut să părăsească sediul până la finalul lunii iulie.

Dinamo și-a găsit o nouă „casă” foarte aproape de Stadionul din Ștefan cel Mare. Potrivit GSP, aceștia o să se mute într-o clădire de birouri de pest drum de Promenada Mall. Locația de pe strada Gara Herăstrău este una aleasă strategic, fiind la 2 kilometri de stadion și cu acces direct spre baza de pregătire de la Săftica.

Iuliu Mureșan a mărturisit în urmă cu câteva zile că e a avut o mare problemă cu timpul din cauza distanței dintre RIN Grand Hotel și Săftica. Acesta a subliniat faptul că face o oră și jumătate pe drum, situație cu care nu s-a mai confruntat. Însă, în scurt timp această problemă nu o să mai existe, ba mai mult, o să se bucure de un spațiu generos.

Interzis în „Ștefan cel Mare”, antrenori neplătiți, părinți și copii nemulțumiți. Coadă la comisiile AMFB

Din păcate pentru suporterii lui Dinamo, haosul s-a extins și la sectorul juvenil. După ce grupele de copii și juniori au foste evacuate, din nou, din Complexul Sportiv Dinamo din cauza restanțelor către Clubul Sportiv Dinamo, administratorul bazei, zeci de juniori au luat cu asalt comisiile de la Asociația Municipală de Fotbal București și Federația Română de Fotbal pentru a putea merge la alte cluburi sau școli de fotbal. În plus, antrenorii sunt neplătiți de luni bune, își câștigă existența din alte colaborări, iar mulți dintre ei- care mai rezistă în situația dată-, nu își dau demisia de dragul copiilor. Copii care, după vacanță, par să nu se mai întoarcă. Foarte mulți dintre ei.

Din informațiile PlaySport.ro, în perioada 1-10 iulie, singura fereastră din an în care micii fotbaliști pot solicita acest lucru, 25 de solicitări din cele 95 înregistrare la AMFB vin de la juniorii din „Ștefan cel Mare”! Părinții plătesc taxa de dosar, de judecată pentru a-i transfera pe copii de la SC Dinamo 1948 SA, plus alte sume aferente unui calcul stabilit , după ce clubul nu a fost de acord cu o despărțire amiabilă. Un număr foarte mare. De exemplu, un singur jucător dorește și s-a adresat AMFB pentru a-i fi eliberată legitimația de la FCSB, 2 de la FCSB Academy, 2 de la Rapid 1923 SA, 6 de la ProSport Academy.