Veste fabuloasă pentru Rapid. Victor Angelescu a făcut anunțul după victoria cu FCSB: „Nu pleacă nicăieri”

Bordei Radu / 25.07.2022, 15:54
Veste fabuloasă pentru Rapid. Victor Angelescu a făcut anunțul după victoria cu FCSB: „Nu pleacă nicăieri”

O nouă veste bună pentru Rapid. Unul dintre acționarii principali a anunțat că plecarea lui Rareș Ilie va fi ultima în acest sezon. Restul jucătorilor importanți vor rămâne la dispoziția lui Mutu, mai ales că giuleștenii au obiective importante.

Veste bună pentru Rapid și Adrian Mutu. Un jucător important rămâne pe loc. „Nu mai pleacă niciun titular”

Rapid a suferit o pierdere importantă, după plecarea lui Rareș Ilie. Oferta a fost una prea bună pentru a fi refuzată, însă. Nu același lucru este valabil și cu Mattias Kait. Estonianul de 24 de ani este un jucător foarte important pentru angrenajul lui Adrian Mutu. Acesta a avut oferte de a pleca în străinătate, dar niciuna nu a fost pe placul clubului.

Kait nu va pleca, să fie clar. Am închis discuțiile, am respins toate ofertele. Nu mai pleacă nimeni din jucătorii importanți, este exclus. Vrem să mai aducem măcar un fotbalist, vedem zilele astea, când îl legitimăm.

Noi ne bucurăm că am câștigat acest derby, este o victorie foarte dulce. Acum, sperăm să ne vedem și în play-off, sezonul trecut n-am reușit. Dar acesta este obiectivul, nu ne gândim la altceva, a comentat Victor Angelescu, după succesul cu FCSB.

Dan Șucu, feirict după victoria cu FCSB. „Este doar prima seară de acest gen”

Milionarul se felicită că a hotărât să investească la Rapid, mai ales că are parte de nopți frumoase în noul Giulești. În special după un derby, atmosfera a fost fantastică, mai ales că echipa lui Mutu s-a impus clar. Patronul de la Mobexpert s-a arătat impresionat de ce a văzut în tribune.

Sper să fie prima seară dintr-o serie mare de bucurii, a fost ceva superb. Mă bucur că am venit la Rapid, sper să pot face lucrurile mai bine decât se făceau până acum. Și eu zic că vom reuși. Mă așteptam la o victorie, uitați-vă în jur, ce mult înseamnă o astfel de seară. Lumea este fericită, a declarat Dan Șucu

Marko Dugandzic, eroul Rapidului în derby-ul cu FCSB

După meci, Dugandzic a mărturisit că nu știa că meciul cu FCSB este atât de important pentru fanii Rapidului. De asemenea, el a avut doar cuvinte de laudă la adresa suporterilor giuleșteni, despre care a spus că sunt mai pasionați decât cei mai mulți din Croația.

Incredibil start, uimitor, am visat la asta. Nu am știut că meciul este atât de important pentru fanii Rapidului. Înainte să vin, vineri, am vorbit cu antrenorul și mi-a zis că, dacă vin, voi juca de la început. Am jucat multe meciuri înainte. Am doar cuvinte bune despre fani, despre club. Toată lumea m-a primit foarte bine. (n.r. dacă se compară galeria Rapidului cu cele din Croația) Nu cred, poate doar Hajduk Split are asemenea fani, dar nu putem să îi comparăm, a afirmat eroul Rapidului