Veste mare pentru Edi Iordănescu! ”Cel mai bun fotbalist român” revine la FCSB chiar înaintea marelui derby cu Dinamo

Gabriel-Alexandru Ioniță / 09.09.2021, 16:42
Veste mare pentru Edi Iordănescu! ”Cel mai bun fotbalist român” revine la FCSB chiar înaintea marelui derby cu Dinamo

Edi Iordănescu se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului cu Dinamo din etapa a opta a Ligii 1. Antrenorul FCSB-ului nu se va putea baza pe vedetele Florinel Coman și Florin Tănase, dar nici pe noul venit Constantin Budescu din cauza unor probleme medicale.

Edi Iordănescu va avea la dispoziție o soluție în plus pentru meciul cu Dinamo

De asemenea, Ionuț Panțîru și Adrian Șut sunt accidentați de mai mult timp și nu au evoluat deloc în acest sezon. În ceea ce-l privește pe Șut, Edi Iordănescu a primit o veste bună înaintea meciului de duminică de pe Arena Națională.

Potrivit GSP, mijlocașul defensiv în vârstă de 22 de ani s-a recuperat după accidentarea suferită sezonul trecut și este disponibil pentru partida cu Dinamo. Cel mai probabil, el nu va fi titularizat de Edi Iordănescu. Însă va fi pe banca de rezerve și îi va reprezenta astfel o variantă în plus pentru antrenorul echipei roș-albastre.

Adrian Șut este fotbalistul despre care Gigi Becali a declarat la jumătatea lunii august că va deveni în scurt timp cel mai bun fotbalist român. Proprietarul FCSB-ului este încântat de viziunea în joc și de calitatea paselor fotbalistului venit de la Academica Clinceni.

Cel mai mare fotbalist al României va fi Șut, o să vedeți! E cinci clase peste Pintilii. Vede jocul bine și pasează într-o fracțiune de secundă. E singurul jucător la care nu realizez unde o să paseze. El are soluție de pasă imediat, nu realizez soluția lui. E așa inteligent că vede într-o fracțiune de secundă jocul”, a spus Gigi Becali la Pro X la acel moment.

„Aglomerație” mare în atacul FCSB-ului după ultimele transferuri

Odată cu transferurile lui Constantin Budescu, Valentin Gheorghe și Claudiu Keșeru, FCSB poate alinia un prim 11 extrem de competitiv, chiar și în absența accidentaților Florinel Coman și Florin Tănase.

Fostul fotbalist al lui Ludogoreț va fi cel mai probabil titular incontestabil în atacul formației lui Iordănescu. Poziție ce a fost extrem de vulnerabilă în ultima perioadă la FCSB, din cauza capriciilor lui Gigi Becali.

De asemenea, este greu de crezut că Budescu nu va fi de asemenea titular la vicecampioana României. Rămâne de văzut doar ce soluție va găsi Iordănescu pentru a-i folosi în același timp în teren pe Budescu și pe Florin Tănase, atunci când golgheterul ediției trecute de Liga 1 va reveni pe teren.

Nu în ultimul rând, Valentin Gheorghe poate fi o soluție extrem de bună pentru cele două extreme. În urma unor evoluții solide, el i-ar putea lua locul lui Andrei Cordea în banda dreaptă. Sau poate chiar lui Octavian Popescu în cea stângă, dacă va găsi o altă variantă viabilă pentru regula U21.