Veste mare pentru Gigi Becali. FCSB ar putea reveni pe arena unde a cunoscut cele mai mari succese

Bordei Radu / 02.08.2021, 23:10
Veste mare pentru Gigi Becali. FCSB ar putea reveni pe arena unde a cunoscut cele mai mari succese

Gigi Becali este aproape de o victorie morală uriașă, în războiul său cu cei de la CSA. FCSB ar putea juca pe noua arenă din Ghencea, chiar dacă se află în conflict cu Clubul Armatei. Vestea surprinzătoare a dat-o chiar comandantul CSA Steaua.

Gigi Becali anunțase deja că a depus cerere să evolueze pe noul stadion din Ghencea. Dacă la început șansele păreau nule ca acest lucru să se întâmple, acum nimic nu mai este sigur. Iar Gigi Becali s-ar putea întoarce pe arena unde a cunoscut multe satisfacții.

Șovitură de teatru în fotbalul românesc: FCSB se poate întoarce în Ghencea. „Trebuie să amortizăm investiția”

Fanii Stelei vor avea multe motive de supărare. Deși au anunțat că nu concep ca FCSB să joace în Ghencea, conducerea CSA ia în calcul o asemenea opțiune. Comandantul clubului, Răzvan Bichir, a făcut anunțul care surprinde pe toată lumea. Șefii Armatei nu spun nu unei eventuale întoarceri a echipei patronate de latifundiarul din Pipera.

Noi trebuie să respectăm legea, nu avem ce face. FCSB a făcut cerere și aceasta este studiată serios, la nivelul clubului. Se studiază toate portițele legale. Știm că suporterii au o opinie, noi lucrăm alături de suporteri, sunt partenerii noștri. Dar aici nu este vorba de un om sau de o instituție. Noi trebuie să amortizăm o investiție publică, trebuie să o facem prin acțiuni sportive sau culturale, a anunțat comandantul Bichir

Se rupe Steaua? Galeria și fostele glorii se opun venirii lui Becali în Ghencea.

Această declarație nu va fi primită bine de membrii Peluzei Sud, nucleul dur al galeriei Stelei. Aceștia amenințaseră că se vor opune unei asemenea decizii. Și fostul căpitan de la Sevilla, Tudorel Stoica, a fost vehement la adresa celor de la FCSB.

Cei de la FCSB s-au declarat public inamicii publici ai Stelei. Când ți-am luat casa și nu mai ai unde să stai, vii să stai la mine în casă? Te declari dușmanul nostru și vrei să joci aici? E stadionul echipei Steaua! Aroganța lui Gigi Becali e prea mare, a declarat acesta, la Digisport.

Pentru Gigi Becali ar fi o lovitură de imagine importantă întoarcerea pe stadionul unde echipa sa a câștigat victorii importante.

Am făcut cerere pentru Ghencea, noi facem totul sub formă legală. Vrem să vedem, am făcut și la Arcul de Triumf și ne-au spus că nu au încă modalitatea de a închiria, nu au forma juridică necesară. Am făcut și la Ghencea, să vedem ce ne spun, a anunțat Becali, cu ceva timp în urmă