Veste șoc pentru Marian Drăgulescu. Mama copiilor săi apare pe site-urile pentru adulți. „Fac filmulețe deocheate”

Moldoveanu Camelia / 18.11.2021, 16:50

Larisa Drăgulescu, mama copiilor gimnastului Marian Drăgulescu, își câștigă existența din filmulețe și fotografii pentru adulți. Cu toate acestea, ea susține că nu face videochat. După 14 ani de la divorț, aceasta s-a recăsătorit cu un bărbat pe care l-a cunoscut în clubul din Germania unde lucra.

Mama copiilor lui Marian Drăgulescu a făcut o avere din filmulețe și poze pentru adulți

Larisa și Marian Drăgulescu s-au despărțit în urmă cu 14 ani, însă au rămas în relații destul de bune. Aceștia au împreună doi copii, de 15 și 17 ani, care se află în grija fostei doamne Drăgulescu.

Roșcata s-a recăsătorit în primăvara acestui an cu Bogdan, un bărbat pe care l-a cunoscut în Germania, chiar în clubul în care lucra. În acest moment Larisa Drăgulescu și-a schimbat job-ul, fiind funcționar administrativ la o firmă de petrol. Însă, cei mai mulți bani nu vin din cartea de muncă, ci din Onlyfans.

Larisa Drăgulescu este în prezent, pe lângă funcționar, model de succes. Ea realizează filmulețe și poze deocheate, conținut pentru care încasează bani frumoși. De altfel, se poate observat și din aspectul fizic actual faptul că nivelul ei de trai a crescut considerabil.

„Copiii mei știu ce fac și nu au nimic împotrivă”

Fosta soția a lui Marian Drăgulescu a vorbit deschis viața ei și mai ales despre cum câștigă o avere. Abonamentul de pe Onlyfans pentru a o vedea pe Larisa Drăgulescu în cele mai intime ipostaze costă 10,99 dolari pe lună. Invitată la emisiunea „La Măruță”, focoasa roșcată a subliniat faptul că cei doi copii pe care îi are cu Marian știu cu ce se ocupă ș i nu au nimic împotrivă.

Mi-am cunoscut soțul când lucram în club și e ok cu ce fac! Și copiii mei sunt ok cu asta. Soțul meu m-a cunoscut în club, nu la biserică. Știa cu cine s-a căsătorit. Eu am 37 de ani, el are 31. La început plătea să mă vadă pe site-ul pentru adulți, acum e gratis pentru el. Copiii mei au 15 și 17 ani și știu ce fac și nu au nimic împotrivă. Eu zic că i-am crescut bine, au amândoi bursă la liceu. Ce legătură are ce fac cu educația dată? Ne înțelegem foarte bine. Nu fac videochat, fac filmulețe și poze interzise minorilor. Înainte am lucrat în cluburi de noapte în Germania, apoi a venit pandemia. Am câștigat o avere impresionantă, dar din tot ce am făcut în ultimii 5, 6 ani, nu doar din platformă”, a dezvăluit Larisa, la Pro TV.