Veste tristă pentru Ianis Hagi. Echipa sa de club nu a mai putut face nimic și a ratat titlul în Scoția

Giosanu Catinca / 12.05.2022, 11:17
Veste tristă pentru Ianis Hagi. Echipa sa de club nu a mai putut face nimic și a ratat titlul în Scoția

Ianis Hagi a primit o nouă lovitură. Jucătorul de națională a lipsit o perioadă de pe terenul de fotbal. El nu și-a mai putut ajuta echipa după accidentarea suferită în meciul Rangers – Stirling, scor 4-0, de la începul anului, iar acum Glasgow Rangers a pierdut titlul.

Veste proastă pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi a revenit de aproximativ o săptămână la antrenamentele celor de la Rangers, după cum Playsport.ro a anunțat în exclusivitate. Internaționalul român s-a accidentat destul de grav la început de 2022 și a trecut printr-o intervenție chirurgicală.

Medicii au spus că vedeta lui Glasgow Rangers s-a recuperat mult mai repede decât preconizau ei. Asta înseamnă că Ianis a depus mari eforturi pentru a putea intra din nou pe teren. În ciuda tuturor, el nu și-a putut ajuta echipa să își atingă obiectivul din acest sezon.

Formația pregătită de Giovanni van Bronckhorst a învins-o pe Ross County, dar a pierdut titlul.

Glasgow Rangers a ratat titlul de campioană

Celtic Glasgow a câștigat campionatul Scoţiei pentru a 52-a oară. Formația din Glasgow a remizat cu Dundee United, în penultima etapă, scor 1-1. A fost suficient pentru a se califica în viitoarea ediţie de Champions League.

În sezonul viitor, Celtic va beneficia de un loc în faza grupelor Champions League, pe care Scoţia l-a recuperat după ce s-a decis ca formațiile de fotbal din Rusia să fie excluse din cea mai importantă competiţie europeană, din cauza acțiunilor lui Vladimir Putin.

În acest moment, Rangers e la patru puncte de Celtic.

Cum îl descrie Gică Hagi pe fiul său

Ianis Hagi s-a accidentat pe 21 ianuarie și era așteptat să revină pe teren abia la începutul lunii iulie.

Întrebat despre cum a reușit fiul său să se recupere mult mai repede decât estimau cadrele medicale, Gică Hagi a făcut următoarele declarații:

Ianis s-a maturizat, a trecut prin toate. A ajuns cel mai bun tânăr jucător la o echipă care a câștigat campionatul fără să piardă un meci! Am fost acum la Rangers, el este foarte respectat acolo. A avut ghinion, ăsta e riscul meseriei. (…)

Este încrezător, muncește. Ianis are o calitate bună, nu trebuie împins de la spate, îi place să muncească. Își iubește meseria și muncește. A înțeles că trebuie să muncescă, îi merge bine și a ajuns la un nivel bun. Reprezintă România așa cum trebuie, bravo lui, meritele sunt ale lui.”, a spus Gică Hagi, într-o intervenție la Pro Arena.

4 goluri și 4 assist-uri a reușit Ianis Hagi în acest sezon la Rangers.