Vești îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Lionel Messi. Căpitanul Argentinei s-a antrenat separat de echipă

Ștefănescu Dragoș 25.11.2022, 20:41
Vești îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Lionel Messi. Căpitanul Argentinei s-a antrenat separat de echipă

Argentina a pierdut în fața Arabiei Saudite, scor 1-2, în cadrul Grupei C de la Cupa Mondială din Qatar. Înaintea partidei cu Mexic, Lionel Messi le dă emoții mari fanilor argentinieni. Starul lui PSG s-a antrenat separat de restul echipei și pare să aibă probleme fizice.

Lionel Messi s-a antrenat singur înaintea meciului Argentina – Mexic

Argentina și Arabia Saudită s-au înfruntat în primul meci din cadrul Grupei C de la Cupa Mondială din Qatar. Saudiții au câștigat meciul cu 2-1, producând un adevărat șoc al competiției.

Pentru echipa Argentinei urmează meciul cu Mexic, care poate fi decisiv în ecuația calificării în fazele eliminatorii. Înaintea acestei partide fanii sud-americanilor au parte de o veste îngrijorătoare. Lionel Messi (35 de ani) s-a antrenat separat de restul echipei, cu doar două zile înaintea meciului cu Mexic. Potrivit celor de la Marca, starul lui PSG a lucrat pentru a se recupera după meciul cu Arabia Saudită. În timpul acestei partide Messi a acuzat mai multe probleme fizice. Totuși, se pare că starul argentinian nu va lipsi din meciul cu Mexic.

De la sosirea în Qatar, Messi se antrenează pentru a doua oară separat de restul echipei. Prima dată s-a întâmplat înaintea partidei cu Arabia Saudită. Reprezentanții sud-americanilor au infirmat însă ideea că Messi ar avea probleme fizice și au explicat că totul a fost gândit pentru a-l proteja cât mai mult pe starul lui PSG.

Messi, dezamăgit după înfrângerea uluitoare cu Arabia Saudită

După înfrângerea suferită de Argentina în fața Arabiei Saudite, scor 1-2, Lionel Messi și-a găsit cu greu cuvintele. Vizibil marcat de acest eșec neașteptat, starul lui PSG a făcut o analiză a jocului și a transmis un mesaj războinic pentru meciurile următoare.

Este o lovitură uriașă, o înfrângere care doare, dar trebuie să continuăm să avem încredere în noi. Acest grup nu se va preda! Vom încerca să învingem Mexicul.

Golul marcat rapid ne-a făcut mai mult rău, ne-a indus în eroare. Știam că se poate să nu fim la cel mai înalt nivel în primul meci. N-am fost în joc, ceea ce nu ni s-a mai întâmplat de multă vreme. Și, pe măsură ce timpul trecea, iar rezultatul era împotriva noastră, lucrurile au devenit din ce în ce mai dificile.

Suntem devastați! Nu ne așteptam la un astfel de început. Am crezut că va fi un start bun, cu 3 puncte, așa cum spuneam înainte de meci. O victorie ne-ar fi adus liniște. Dar acest grup se diferențiază de altele prin unitate și forță. E timpul să fim mai uniți ca niciodată, să o luăm de la zero și să ne facem jocul”, a declarat Lionel Messi, potrivit newsinfrance.com.

Urmăriți Playsport.ro și pe