Vești proaste pentru suporterii lui Dinamo, după vânzarea clubului: „Nu s-a schimbat nimic”

Robert Zanfir 25.02.2023, 23:39
Vești proaste pentru suporterii lui Dinamo, după vânzarea clubului: „Nu s-a schimbat nimic”

Cosmin Moți (38 de ani) nu crede că situația de la Dinamo se va îmbunătăți după schimbarea suferită de club în ultimele zile. Red&White 2022 Management SRL, controlată de Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, a preluat acțiunile de la Dorin Șerdean, și anunță reașezarea clubului pe principii de performanță.

Bate vânt de schimbare la Dinamo. Suporterii au scăpat de Dorin Șerdean și speră că norocul și-a întors fața spre echipă. Nu puțini sunt cei care stau la pândă. Cristi Borcea deja a revenit în spațiul public, iar Ionuț Negoiță nu ar spune NU unei noi colaborări. Cu toate acestea, nu toată lumea este optimistă. Dincolo de vorbe, Dinamo are nevoie de 1 milion de euro până la finalul lunii aprilie, pentru a primi licența.

Comin Moți le dă vești proaste fanilor lui Dinamo, după vânzarea clubului

Cunoscut dinamovist, Cosmin Moți nu mai crede în promisiuni. Fostul fundaș din Ștefan cel Mare spune că roș-albii merg din rău în mai rău și că nu vede de ce lucrurile s-ar schimba peste noapte.

„Nu ştiu dacă s-a schimbat ceva în bine, nu s-a schimbat nimic. Cu siguranţă nu cred că s-a schimbat din ce am auzit. Din păcate sunt intr-o situaţie dificilă şi nu văd prea curând o ieşire din asta! (n.r. nu mai crezi într-un new Dinamo? De când s-a vândut Dinamo prima dată în 2012 a mers din ce în ce mai rău.

(n.r. crezi că se poate mai rău de atât?) Mai rău de atât se poate, din punct de vedere sportiv. Se poate să nu primească licenţa nici pentru liga a doua şi să retrogradeze în liga a 3-a, a 4-a! Nu ştiu care sunt legile, dar cred că asta e mai rău din punct de vedere sportiv. Din celălalt punct de vedere un nou început cred că ar fi benefic.

Sper să ia decizii înţelepte. Din ce ştiu eu sunt datorii foarte mari şi este destul de greu. (n.r. nu este prea optmisit) S-a mai văndut Dinamo de atâtea ori…”, a declarat Cosmin Moţi pentru Orange Sport.

O nouă lovitură pentru Dinamo! „Nu suntem interesați de tranzacție”

O primă lovitură pentru Dinamo a venit imediat după anunțul vânzării clubului. Deși numele celor de la The One a fost intens vehiculat în afacere, reprezentanții companiei neagă faptul că ar fi implicați alături de cei de la Certinvest.

„Compania One United Properties dezminte informația potrivit căreia One United Properties și acționarii principali și cofondatorii One United Properties, Andrei Diaconescu și Victor Căpitanu, sunt implicați în demersul de a investi în clubul Dinamo.

Menționăm că nici cei doi cofondatori și nici One United Properties nu au intenția de a face o astfel de investiție”, se arată în comunicatul trimis de cei de la One către ProSport.

Din punct de vedere sportiv, Dinamo nu o duce chiar rău. Ovidiu Burcă și au lui au șanse mari să prindă playoff-ul Ligii 2. Primul meci al „câinilor” este programat luni, 27 februarie, împotriva celor de la Unirea Constanța.

Urmăriți Playsport.ro și pe