Veștile bune au venit pentru Toni Petrea și FCSB. Se golește infirmeria echipei lui Becali

Moldoveanu Camelia / 21.04.2021, 17:52
Veștile bune au venit pentru Toni Petrea și FCSB. Se golește infirmeria echipei lui Becali

Toni Petrea are motive de bucurie. În sfârșit se golește infirmeria echipei FCSB! Jucătorii lui Gigi Becali încep să-și revină după accidentările suferite.

Toni Petrea răsuflă ușurat. Unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB se întoarce pe teren

Andrei Vlad s-a recuperat și revine în teren
Andrei Vlad s-a recuperat și revine în teren

Echipa lui Toni Petrea se confruntă cu o situație dificilă. Mai mulți jucători s-au accidentat și se află încă în perioada de recuperare. Printre ei s-a aflat și Andrei Vlad, însă acesta urmează să revină la antrenamentele roș-albaștrilor.

Andrei Vlad a fost absent în meciul cu FC Botoșani. Locul lui în poartă a fost ținut de Cătălin Straton, meci în care FCSB a câștigat cu 2-1.  În acest sezon, Vlad a fost trimis de Toni Petrea în teren pentru a apărat 31 de meciuri, iar în 18 dintre acestea a reușit să mențină poarta intactă. El o să revină în meciul contra Academica Clinceni, de joi.

Andrei Vlad este un fotbalist român, care joacă pe post de portar la FCSB în Liga I. Pe plan internațional, are prezențe la națională pentru România U19, România U17 și România U21. El a făcut junioratul la CSȘ Târgoviște, după care în 2015, la 16 ani, a trecut la Universitatea Craiova. Când încă avea statut de junior, a debutat în Liga I într-un meci cu FC Viitorul, în care antrenorul Gheorghe Mulțescu a dorit să odihnească mai mulți titulari pentru un meci de cupă.

Academica Clinceni – FCSB e la un pas să nu se joace

Probleme serioase înaintea partidei liderului Ligii 1 în a doua etapă a play-off-ului. Academica Clinceni – FCSB e la un pas să nu se joace. Lotul ilfovenilor a fost lovit de ghinion. Iar acesta a luat forma infectării cu coronavirus. Mai mulți jucători din formația antrenată de Ilie Poenaru au fost depistați cu Covid-19. Și asta cu doar o zi înainte de întâlnirea cu trupa patronată de Gigi Becali. Conform gsp.ro, ar fi vorba de 3 jucători: Jovan Markovic (atacant, 20 de ani), Amir Bilal (fundaș central, 26 de ani) și Lucian Dumitriu (mijlocaș central, 28 de ani).

În plus, chiar tehnicianul ilfovenilor, Ilie Poenaru, a fost depistat pozitiv. Cei 4 sunt într-o stare bună, dar au fost izolați de restul grupului. FCSB este liderul Ligii 1, cu 1 punct avans față de rivala CFR Cluj. Orice pas greșit ar putea fi speculat de echipa din Gruia. La rândul său, Clinceniul încearcă să nu piardă „urma” celor de la Sepsi, ocupanta locul 4. Ardelenii urmează să joace miercuri contra actualei campioane.

Pe de altă parte, Clinceniul a debutat cu o înfrângere clară în play-off. A pierdut cu 0-3 meciul contra CFR Cluj. Dar nu atât scorul, cât maniera de joc a fost criticată. Mai ales că Ilie Poenaru făcuse declarații „războinice” înaintea începerii play-off-ului. El a mărturisit că obiectivul echipei este locul 4.