Vica Blochina a uitat definitiv de Victor Pițurcă. Unde a decis să plece blonda de sărbătorile de iarnă

Moldoveanu Camelia / 10.12.2021, 11:24
Vica Blochina a uitat definitiv de Victor Pițurcă. Unde a decis să plece blonda de sărbătorile de iarnă

Vica Blochina a uitat de Victor Pițurcă, dar și de datoriile care au măcinat-o în ultima vreme. Vedeta a decis că este momentul să plece, timp de o lună, într-o vacanță de lux. Suma cheltuită este una exorbitantă.

Vacanță de lux de sărbători. Vica Blochina a cheltuit o avere

Cu toate că în ultima vreme s-a vorbit mult despre problemele financiare pe care le are Vica Blochina, dat fiind faptul că a fost pe cale să piardă apartamentul( oferit cadou de Victor Pițurcă) pentru că nu și-a plătit câteva datorii, se pare că blonda o duce, de fapt, foarte bine.

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă o să petreacă sărbătorile în Thailanda. Ea și-a luat un sejur de o lună, închiriind alături de mai mulți prieteni o vilă. Suma plătită pentru o singură zi este exorbitantă.

Plec în vacanță, în Thailanda, o lună! Plec cu gașca mea de prieteni alături de care m-am distrat în vara asta. O să fac și Crăciunul și Revelionul acolo. Am închiriat o casă acolo. E superbă! E un domeniu întreg. Cred că e cea mai frumoasă casă din Phuket. Are cinema, spa și costă 12.000 de euro pe zi”, a spus Vica Blochina pentru cancan.ro.

A ales să vândă apartamentul primit cadou de la Victor Pițurcă

Victor Pițurcă a avut o relația, în timp ce era căsătorit, cu Vica Blochina. Cei doi au împreună un băiat, Edan. Pentru a-i asigura o viață liniștită fostei amante și fiului său, fostul antrenor al echipei naționale a cumpărat un apartament de lux pe Calea Victoriei. A doua familie a lui Piți s-a mutat în noua locuință în anul 2007.

Vica Blochina a rămas acum pe drumuri după ce a fost evacuată din cauza datoriilor de la întreținere. Se pare că fosta balerină a acumulat 13.309,35 de lei datorie (2.680 de euro). Asociația blocului în care a locuit aproape 14 ani i-a intentat patru procese, trei dintre acestea ajungând la sentința finală. Astfel, fosta amantă a lui Pițurcă a ajuns să fie evacuată, iar apartamentul să fie scos la licitație începând cu suma de 994.053 de lei (198.810 euro).

„Eu mi-am scos deja apartamentul la vânzare. Are 150 de metri pătrați, patru camere și garaj cu două locuri. Îl dau cu 400.000 de euro. I-am fixat prețul. E situat central. Îmi doresc să mă mut din România! La anul mă mut în Statele Unite! Nu am vrut să plec până acum din cauza lui Edan, am vrut să-l pun pe picioare. Dar acum Edan e mare. Am afaceri noi cu gașca cu care tot plec prin vacanțe”, a declarat Vica Blochina pentru click.ro.