Adrian Mititelu lovește în toate direcțiile pentru a-i lua apărarea fiului său, Mititelu jr: „Am primit înjurături și amenințări de la 200 de prieteni”

Olteanu Ștefan 28.09.2022, 15:53
Adrian Mititelu lovește în toate direcțiile pentru a-i lua apărarea fiului său, Mititelu jr: „Am primit înjurături și amenințări de la 200 de prieteni”

Adrian Mititelu și-a declarat public nemulțumirea cu privire la sancțiunea pe care a primit-o fiul său, Adrian Mititelu jr, din partea autorităților. Timp de un an de zile, acestuia din urmă i-a fost interzis să mai pătrundă pe stadioanele din România.

Conflictul dintre familia Mititelu și Cristi Săpunaru atinge un nou nivel! Patronul FC U Craiova sare în apărarea fiului său, Adrian Mititelu jr

În noiembrie 2021, Adrian Mititelu jr a fost interzis pe toate stadioanele din România timp de un an, după ce la un duel Rapid – FC U Craiova a fost acuzat că ar fi aruncat cu o sticlă spre Cristi Săpunaru, iar după mai bine de 10 luni de la acel incident, tatăl său a oferit o reacție dură.

Conflictul dintre familia Mititelu și Săpunaru a mai venit cu un episod între timp. Pe 10 septembrie, la finalul partidei FC U Craiova – Rapid 1-0, din runda cu numărul 10 a Superligii, Cristi Săpunaru a fost la un pas să se bată la vestiare cu un suporter al galeriei din Bănie, care este și apropiat al familiei Mititelu.

Căpitanul Rapidului a fost cu greu ținut și calmat de cei prezenți la fața locului, iar pentru gestul său a fost criticat de mai multe voci din fotbalul românesc.

Printre cei care au ieșit la atac s-a regăsit și Adrian Mititelu jr: „Eu nu am voie pe stadion, dar un asemenea om are voie pe stadion!”, a răbufnit fiul patronului de la FC U Craiova.

Pe seama acestui conflict a venit acum o nouă reacție din partea lui Adrian Mititelu. Finanțatorul formației din Bănie susține că fiului său i-a fost luat dreptul la muncă:

„Fiul meu este administratorul clubului. Practic este conducătorul clubului. El nu mai are voie să-și desfășoare activitatea. I s-a interzis dreptul la muncă.

Deși a fost catalogat oficial la acel meci, nu a aruncat el. Acea sticlă a fost aruncată pe terenul de joc de o altă persoană, dar nu mai contează.
Era o sticlă de plastic cu 15% lichid în ea. Da, era o persoană din grupul lui, dar provocat tot de Săpunaru, care a început să înjure la adresa lui”, a tunat Adrian Mititelu.

„Sticla nu a fost aruncată spre Săpunaru”

Patronul FCU Craiova a adăugat:

„Era un meci fără suporteri, erau circa 20-30 de persoane din rândul ambelor tabere. Sticla nici nu a fost aruncată spre Săpunaru, ci în apropierea lui, nu cumva să-l lovească în cap.

Să zicem că a făcut cineva o abatere din grupul lui, dar primește un an interdicție de a munci. Dacă conducătorul unui club în mod oficial nu poate participa la meciuri, efectiv i s-a interzis dreptul la muncă”, a mai spus Mititelu, potrivit sport.ro.

Atac în direcția lui Cristi Săpunaru

În încheiere, Adrian Mititelu a spus că nu își poate explica cum de fiul său s-a ales cu o suspendare de un an, iar Cristi Săpunaru a scăpat fără nicio sancțiune după incidentul de pe 10 septembrie.

„Săpunaru vine și bruschează jandarmii, lovește, urlă, țipă, 20 de inși nu-l pot ține, dar n-are nicio problemă. Din contră, este erou într-o anumită parte a lumii.

Eu a trebuit să blochez după acest incident 150-200 de așa-ziși prieteni de pe Facebook pentru că erau suporteri rapidiști. Înjurături și amenințări de cea mai joasă speță pe care le-am primit pe telefon”, a încheiat Adrian Mititelu.

Mititelu îi dă peste nas lui Angelescu și agită spiritele între Craiova și Rapid: „Înainte avea mai puțin tupeu”.