Victor Becali, atac frontal la un patron din Liga 1. „Stă în cantonament, bea și vorbește mult”

Robert Zanfir / 07.02.2022, 09:31
Victor Becali, atac frontal la un patron din Liga 1. „Stă în cantonament, bea și vorbește mult”

Victor Becali (60 de ani) i-a răspuns tăios lui Valeriu Iftime, după ce patronul lui FC Botoșani a spus că agenții sunt „cărăuși de carne”.

Valeriu Iftime a intrat în gura fraților Victor și Giovanni Becali. Omul de afaceri de la conducerea lui FC Botoșani i-a criticat pe agenții de jucători din fotbalul românesc, pe care i-a numit „cărăuși de carne”. Recent, Iftime a avut un schimb de replici și cu Gigi Becali, după transferul lui Edjouma la FCSB.

Victor Becali, atac frontal la un patron din Liga 1. „Stă în cantonament, bea și vorbește mult”

Valeriu Iftime se dovedește unul dintre oamenii din fotbalul românesc cu puterea cuvântului. Omul de afaceri a declarat în mai multe rânduri că vrea să renunțe la FC Botoșani, deprimat de peisajul din Liga 1.

Victor Becali ține să îi ofere o replică lui Iftime, după ce acesta a ironizat „breasla” impresarilor.

„Un tip prea ironic și prea miștocar. Nu înțeleg ce a vrut să spună cu impresarii că sunt transportatori de carne… S-a referit la cei din apropierea dumnealui și cu care colaborează dumnealui?…

Având și darul ăsta povestitor, probabil stă prin cantonament, mai bea câte un pahar și atunci vorbește mai mult. Eu l-am auzit vorbind și despre colaboratorul lui Șfaițer. Păi, echipa asta (n.r. FC Botoșani) e făcută de Șfaițer, domnule”, a declarat Victor Becali la Sport Total FM.

Valeriu Iftime i-a răspuns lui Becali după afirmațiile jignitoare ale patronului FCSB

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a păcălit pe Valeriu Iftime, în transferul lui Edjouma. Imediat după ieșirea televizată a patronului FCSB, omul de afaceri de la Botoșani a ținut să îi dea o replică.

„După război… eu n-am vorbit mult cu dumnealui, dă prost ce spune acum, înseamnă că data viitoare îmi e dator cu 500.000 de euro. El e simpatic, fotbalul domnului Becali și fotbalul fotbal sunt lucruri complet diferite. Edjouma e fotbalist bun, educat în Franța, în Belgia, are niște calități excepționale, are o structură capitalistă de fotbalist. Sper să intre în cupele europene, să-mi dea și mie niște bani.

Câtă minte îți trebuie să faci o asemenea afirmație? Eu i-am spus o sumă și am tăcut după. Eu mi-am văzut de treaba mea, cum să spui că dădeai mai mult? Uitați ce subiecte creează. Bravo lui dacă m-a prostit. Eu nu sunt mulțumit că m-a prostit, dacă m-a prostit, dar la bani e greu. De la chiaburi iei banii greu, să știți”, a transmis Valeriu Iftime, potrivit sport.ro.

Cred că de multe ori, noi, cei care suntem în fotbal, proprietarii, judecăm fotbaliștii ca pe niște obiecte tranzacționare. Ca și cum ai vinde un butoi de motorină sau un aparat frigorific. Și nu e așa!

Nu vorbesc despre impresari, că ăștia sunt chiar transportatori, cărăuși de carne vie! Asta deși vorbesc mult, că-i copilul lor și se ocupă de el, dar ei trăiesc din asta, așa devin meschini, cinici
Valeriu Iftime, pentru Gsp.