Victor Becali îi dezumflă pe turci: ”Fener nu poate plăti suma asta!”. Cu câte milioane trebuie să mai pluseze

Gabriel Peneș 20.01.2021, 17:57
Victor Becali îi dezumflă pe turci: ”Fener nu poate plăti suma asta!”. Cu câte milioane trebuie să mai pluseze

În ciuda multor discuții despre transferul lui Dennis Man, nimic nu e sigur. Victor Becali îi dezumflă pe turci: „Fener nu poate plăti suma asta”, a declarat fostul impresar la emisiunea GSP Live. „Bijuteria” din lotul FCSB e curtat și de alte nume mari din fotbalul european.

Victor Becali îi dezumflă pe turci: ”Fener nu poate plăti suma asta!”

Invitat la emisiunea GSP Live, fostul impresar a făcut afirmații tranșante despre un posibil transfer al lui Man la Fenerbahce Istanbul. „Fener nu poate plăti suma asta!”, a declarat Victor Becali. Jucătorul de 22 de ani e pe o listă impresionantă de mari cluburi care au fost ori sunt interesate de serviciile lui. Parma, Zenit, Sevilla și-au manifestat interesul pentru cel declarat cel mai bun fotbalist român al anului trecut. Dar prețul cerut de Gigi Becali, aproximativ 14 milioane de euro, face ca lucrurile să nu ajungă la o concretizare.

În urmă cu două zile, conform gsp.ro, presa din Turcia scria despre strategia pusă la cale de șefii de la Fenerbahce pentru a-l aduce e Man la Istanbul. Totuși, fostul impresar Victor Becali spune că Fenerbahce nu își permite să achite în această iarnă suma dorită de Gigi Becali, care se învârte în jurul a 14 milioane de euro cu tot cu bonusuri. Totuși, cota de piață actuală a atacantului roș-albastru este de 6,5 milioane de euro, conform transfermarkt.ro.

Victor Becali îi dezumflă pe turci: ”Fener nu poate plăti suma asta!”
Victor Becali îi dezumflă pe turci: ”Fener nu poate plăti suma asta!”

Cu câte milioane trebuie să mai pluseze

Fenerbahce nu poate plăti suma asta. Este perioada de transferuri de iarnă, în care este foarte greu. Apoi este și pandemia, s-a devalorizat lira, este o mare problemă. S-au pus niște restricții în Turcia, un fel de fair-play financiar, așa că ei iau jucători împrumut. Sunt cluburi care întreabă de Man, dar nu înseamnă că toți care întreabă de el și-l pot permite. Este un jucător urmărit, cu siguranță. Până la urmă, e golgheterul Ligii 1, cu 13 goluri. Sigur că atrage atenția multor cluburi, dar în iarnă este destul de greu (să se realizeze transferul)”, a declarat Victor Becali, conform gsp.ro.

Dennis Man, în vizorul Parmei și al lui Manchester City

„La 22 de ani, Man este marea bijuterie și speranța fotbalului românesc”, scrie prosport.ro citând publicația AS. Spaniolii au un material special dedicat vârfului pe care Gigi Becali așteaptă 15 milioane de euro. Cel de la AS susțin că Parma ar avea o ofertă de 12 milioane. În același timp, ei spun că Man este și în vizorului colosului Manchester City. „România are deja un internațional grozav, iar această țară este entuziasmată de ceea ce poate să facă acest tânăr. Manchester City l-ar putea semna deja”, scriu, printre altele, cei de la AS, conform prosport.ro.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe