Victor Hănescu, atac neașteptat la Novak Djokovic! Ce dezvăluiri a făcut despre liderul mondial

Gabriel Peneș 01.03.2021, 20:28
Victor Hănescu, atac neașteptat la Novak Djokovic! Ce dezvăluiri a făcut despre liderul mondial

Victor Hănescu, atac neașteptat la Novak Djokovic! Ce dezvăluiri a făcut despre liderul mondial. Fostul jucător de tenis are multe amintiri despre „granzii” circuitului ATP. Hănescu a ajuns până pe locul 26 al ierarhiei mondiale. În palmares are și un sfert de finală la Rolland-Garros. Din punctul lui de vedere, cei mai mari jucători ai planetei au avut o atitudine total diferită față de el.

Victor Hănescu, atac neașteptat la Novak Djokovic!

Victor Hănescu, atac neașteptat la Novak Djokovic! Fost număr 26 mondial, Hănescu (39 de ani) a făcut dezvăluiri inedite din lumea tenisului. Novak Djokovic (33 de ani) este unul dintre jucătorii care i s-au părut aroganți fostului tenismen român. Dacă Novak Djokovic l-a dezamăgit, Roger Federer și Rafael Nadal l-au impresionat pe Victor prin caracterul lor.

Victor Hănescu susține că Novak Djokovic, cel mai bun jucător de tenis al momentului, are o atitudine arogantă față de ceilalți jucători! Roger Federer (39 de ani) și Rafael Nadal (33 de ani) ar fi, în schimb, mai populari, dar și mai sociabili decât „Nole”. „Federer și Nadal mi s-au părut destul de prietenoși. Sau cel puțin interesați: >”, a declarat Hănescu la emisiunea As.ro Live.

Ce dezvăluiri a făcut despre liderul mondial

Hănescu a mărturisit că jucătorii francezi nici nu se uitau la el. Majoritatea erau „cu nasul pe sus”, la fel ca Djokovic.

Alții erau mai reticenți. Francezii nici nu se uitau la tine. Nu toți, dar erau mai aroganți așa. Djokovic, și el destul de arogant în felul lui: >. Nu te bagă în seamă”, a mai spus Victor Hănescu, conform sursei citate.

Relația dintre Hănescu și Djokovic a fost una rece, românul fiind mai apropiat de rivalii liderului ATP. Hănescu a ajuns până pe locul 26 în ierarhia ATP. La ora actuală, el deține o Academie de tenis în București.

Dar Federer și Nadal sunt foarte politicoși, amabili! M-am mai antrenat cu Federer, uneori, la turnee. Îl mai întrebam una-alta. Ei își pot alege partenerul de antrenament. De obicei întreabă: >. Nu ai timp acolo să vorbești foarte multe. E o pauză de câteva minute, apoi el se duce cu echipa lui. Eu am simțit că ei au apreciat asta: >”, a mai povestit Victor Hănescu.

 Victor Hănescu, atac neașteptat la Novak Djokovic! Ce dezvăluiri a făcut despre liderul mondial
Victor Hănescu, atac neașteptat la Novak Djokovic, pe care îl consideră arogant. Rusul Daniil Medvedev, învinsul lui Nole din finala Australian Open, are o altă opinie despre liderul mondial

Finalistul de la Australian Open are o altă opinie despre numărul 1 ATP

Rusul  Daniil Medvedev are o altă opinie despre liderul mondial. La sfârșitul finalei Australian Open, pierdută de rus în fața lui Djokovic, Medvedev și-a amintit o întâmplare de la începutul carierei sale. El a mărturisit că îl privea pe Nole ca pe un zeu. În schimb, acesta l-a tratat ca pe un prieten, în ciuda diferenței de vârstă și de locuri în clasament.

Felicitări lui Nole, este incredibil ce a reuşit, nouă trofee aici . M-am antrenat prima dată cu Nole când eram cred pe locul 500 în lume sau pe 600, la Monaco. El era deja numărul unu şi tocmai ce câştigase Wimbledon-ul. M-am gândit, ok, nu o să vorbească cu mine. Era un zeu pentru mine. Şi pentru că eram timid, eu nu spuneam nimic, iar el îmi punea întrebări, îmi vorbea ca unui prieten”, declarat Medvedev la finalul partidei.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe