Victor Pițurcă i-a dejucat planul lui Gigi Becali: „Normal că zice că nu se mai implică, ca să audă”

Moldoveanu Camelia 01.02.2022, 21:26
Victor Pițurcă i-a dejucat planul lui Gigi Becali: „Normal că zice că nu se mai implică, ca să audă”

Gigi Becali a fost dat de gol de către Victor Pițurcă. Fostul antrenor al FCSB-lui știe exact de ce patronul insistă să spună că nu o să se mai implice la echipă. Se pare că omul de afaceri are o strategie.

Victor Pițurcă nu crede în vorbele lui Gigi Becali

După ce i-a transmis un avertisment lui Edi Iordănescu în legătură cu echipa națională, Victor Pițurcă a comentat și atmosfera de la fosta sa echipă, FCSB. Cunoscând foarte bine „terenul”, fostul selecționer a explicat de ce Gigi Becali insistă să sublinieze faptul că nu are de gând să se mai implice la echipă. Pe lângă criticile îndreptate către patron, Piți este convins de faptul că Toni Petrea își pregătește așa cum trebuie elevii.

La FCSB știm cu toții care e problema. Echipa o face Gigi Becali, toată lumea știe, mai ales din anturajul lor.

Normal că zice că nu se mai implică, ca să audă jucătorii.

Lucrurile nu sunt în ordine și e foarte dificil. Și Toni Petrea antrenează echipa bine, altfel s-ar vedea că nu sunt pregătiți. Dar, managerul general este cel care decide tot, schimbări tot.

Normal, Gigi e managerul”, a spus Pițurcă, la emisiunea Fotbal Club.

Ce șanse are FCSB să câștige titlul în fața campioanei CFR Cluj?

Un fin cunoscător al fotbalului, Victor Pițurcă a analizat și șansele ca FCSB să învingă într-un final CFR Cluj-ul. Cu toate că după înjumătățirea punctelor echipa lui Gigi Becali o să fie la doar patru puncte de elevii lui Dan Petrescu, fostul selecționer pariază pe consecvența ardelenilor.

Dacă acum s-ar termina sezonul regulat ar fi doar 4 puncte diferență. E foarte dificil, foarte greu. Totuși, CFR-ul rămâne cea mai constantă echipă și cea mai greu de învins. Imaginați-vă că FCSB face două meciuri proaste și CFR câștigă. Deja s-ar ducea la o distanță prea mare.

Dacă s-ar mai apropia și ar începe play-off-ul cu doar unu, două puncte diferență, atunci ar avea și FCSB șanse bune”, a mai spus Pițurcă

În timp ce Victor Pițurcă nu-i dă nicio șansă la titlu, Gigi Becali se axează pe transferuri bombă

Giovanni Becali a dat o fugă până în Italia. L-a transferat pe Valentin Mihăilă la Atalanta. Și Dennis Man ar fi putut trage biletul câștigător, dar Lazio s-a retras în ultimul moment din negocierile pentru aducerea mijlocașului de la Parma.

Totuși, impresarul a anunțat o veste care se poate dovedi de bun augur pentru Gigi Becali. Oficialii italienilor de la Atalanta s-au interesat de Octavian Popescu și de Ianis Stoica.

„(n.r. despre Ianis Stoica şi Octavian Popescu) M-au întrebat cei de la Atalanta, că au văzut şi ei două goluri în trei zile, şi frumoase! Chiar preşedintele le-a văzut şi directorul sportiv.

Sunt tineri, încă trebuie să câştige ceva cu Steaua (n.r. FCSB), trebuie să câştige un titlu, un campionat, o Cupă, ceva trebuie să câştige, pentru că realizările lor singulare rămân doar singulare”, a declarat agentul de jucători.

Urmăriți Playsport.ro și pe