VIDEO: Antrenamente cu zâmbetul pe buze în cantonamentul naționalei lui Mirel Rădoi! Cum au fost „pedepsiți” jucătorii care au ratat de la 11 metri

Sorin Chiriac / 31.05.2021, 16:01
VIDEO: Antrenamente cu zâmbetul pe buze în cantonamentul naționalei lui Mirel Rădoi! Cum au fost „pedepsiți” jucătorii care au ratat de la 11 metri

Echipa națională a României se antrenează pentru amicalul cu Georgia. Ce pedeapsă au primit jucătorii de la Mirel Rădoi și care au fost cei „premiați”. Cantonament cu zâmbetul pe buze pentru fotbaliști.

Cum au fost „pedepsiți” jucătorii care au ratat de la 11 metri de către Mirel Rădoi

Andrei Vlad, portarul FCSB, a fost convocat pentru prima dată la echipa națională „mare” a României. În clipul postat de FRF putem să-l vedem apărând loviturile de la 11 metri ale colegilor săi. Cei care n-au reușit să înscrie au fost „pedepsiți”  de către cei „premiați”. Iată cum se distrează la antrenamente fotbaliștii convocați de selecționerul Mirel Rădoi. Echipa națională o să joace un amical miercuri, 2 iunie, de la ora 20.45, la Ploiești. Cel de-al doilea, contra Angliei, va avea loc la Middlesbrough, duminică, 6 iunie, de la ora 19.00.

Lotul României pentru meciurile cu Georgia și Anglia

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 5/0), Florin Iacob (UTA Arad, 0/0), Andrei Vlad (FCSB 0/0);

FUNDAȘI: Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 62/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 7/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 5/0), Deian Sorescu (Dinamo București, 0/0), Tiberiu Căpușă (Chindia Târgoviște 0/0), Mario Camora (CFR Cluj, 3/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 6/0);

MIJLOCAȘI: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 28/2), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 45/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 16/1), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 47/6), Alexandru Băluță (Akademia Puskas/Ungaria, 7/1), Constantin Budescu (Damac/Arabia Saudită, 12/5), Adrian Păun (CFR Cluj, 0/0), Darius Olaru (FCSB, 0/0), Olimpiu Moruțan (FCSB, 0/0), Florin Tănase (FCSB, 8/1), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 12/2);

ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 43/13), Denis Alibec (Kayserispor/Turcia, 17/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 7/0)

Din motive medicale, nu au putut intra în calcule pentru această acțiune Ionuț Radu, Alin Toșca, Valentin Mihăilă, Dennis Man, George Pușcaș, Florin Andone și Nicușor Bancu, convocat inițial.

Dennis Man, Valentin Mihăilă și George Pușcaș, marii absenți de pe lista lui Mirel Rădoi

Din nefericire, selecționerul Mirel Rădoi nu se va putea baza pe mai mulți jucători importanți. Printre aceștia se regăsesc Dennis Man și Valentin Mihăilă, ambii jucători ai Parmei fiind accidentați.

De asemenea, în aceeași situație se mai află George Pușcaș (Reading), Alin Toșca (Gaziantep), Ionuț Radu (Inter Milano) și Florin Andone (Brighton).

În contextul pandemiei, jucătorii din străinătate convocați pentru partidele României și României U21 din această lună nu vor acorda declarații la sosirea în România, aceștia urmând un parcurs special de la aterizare spre cantonament și fiind preluați dintr-o zonă care le asigură interacțiune minimă cu alte persoane. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată pe site-ul FRF.ro.

Într-o conferință de presă susținută în această lună, selecționerul Mirel Rădoi a dat cărțile pe față. Acesta a vorbit deschis despre viitorul său pe banca echipei naționale.