VIDEO: Bianca Andreescu a reușit lovitura lunii martie! Super execuția sportivei de origine română

Moldoveanu Camelia / 14.04.2021, 11:53
VIDEO: Bianca Andreescu a reușit lovitura lunii martie! Super execuția sportivei de origine română

Bianca Andreescu, canadianca origine română, a reușit să surprindă pe toată lumea. Ea a primit premiul pentru „Lovitura lunii martie” în circuitul WTA. Frumoasa sportivă de 20 de ani este în prezent pe locul 6 mondial.

Bianca Andreescu este favorita publicului

Bianca Andreescu a făcut senzație în meciul contra Garbinei Muguruza
Bianca Andreescu a făcut senzație în meciul contra Garbinei Muguruza

În meciul contra Garbinei Muguruza, din turul trei al turneului, „Caracatița” a reușit să uimească pe toată lumea. În setul trei canadianca s-a întins la maxim după mingea trimisă de jucătoarea din Spania. Astfel, Bianca a reușit să o lase fără drept la replică pe adversara sa.

Pentru această lovitură senzațională, fanii au votat-o pe canadianca de origine româna pentru titlul „Lovitura lunii martie”.

Câteodată vă spun sincer că mă simt ca o caracatiță pe teren, alergând dintr-o parte în alta. Simt că am opt picioare, e de-a dreptul o nebunie pentru că uneori nu-mi explic nici eu cum pot ajunge la unele mingi.

E vorba despre un spirit de luptă pe care l-am avut dintotdeauna, nu m-am gândit nicio clipă să renunț. Am mai spus asta, dar datorită experienței devii din ce în ce mai capabil să găsești soluții când lucrurile nu merg așa cum te aștepți”, a declarat Bianca Andreescu.

„Săgeți” aruncate spre Simona Halep

Andreescu a abandonat finala turneului de la Miami. În meciul cu Ashleigh Barty. Canadianca a renunțat să mai joace la scorul de 3-6, 0-4. Ea a fost cu adevărat iritată când a fost întrebată de starea fizică. Au lăsat-o nervii atunci când presa i-a tot pus întrebări despre accidentare, lucru care a făcut-o să arunce cu răutăți spre jucătoarea din Constanța. Simona s-a retras și ea înaintea meciului din turul 3, din cauza unei accidentări la umăr.

Mi se pare că sunt singura care tot e întrebată despre accidentări, ceea ce e super enervant! Nu vreau să am reputația asta deoarece nu sunt singura accidentată. Atât de multe jucătoare se retrag. Și Halep s-a retras de la Miami! Da, s-a întâmplat puțin să mă retrag, dar nu vreau să fiu definită de așa ceva. E nasol! Chiar și dacă e ceva nu foarte grav, voi fi precaută decât să forțez și să se agraveze. Sunt bucuroasă că m-am oprit la Miami”, a spus Bianca Andreescu.

Bianca Andreescu a încheiat în lacrimi turneul din Florida. Canadianca a trecut prin momente critice în confruntarea cu numărul 1 mondial, australianca Ashleigh Barty.

Ce dramă pentru Bianca Andreescu în finala de la Miami

Bianca Andreescu a ajuns până în finala turneului WTA de la Miami, în care a întâlnit-o pe Ashleigh Barty, numărul 1 mondial. Australianca și-a apărat titlul, după un meci încheiat mai devreme decât își doreau cele două jucătoare. Ce dramă pentru Bianca Andreescu în finala de la Miami.

Ashleigh Barty a câștigat primul set cu 6-3. În cel de-al doilea set, Bianca Andreescu a solicitat îngrijiri medicale, după ce a acuzat dureri la glezna dreaptă. Scorul era 3-0 pentru australiancă în acel moment. Bianca a tras de ea încă un game, dar nu a mai continuat partida la scorul de 4-0 pentru Ashleigh Barty în setul 2. Canadianca a abandonat și a ieșit în lacrimi de pe teren. Astfel, Ashleigh Barty și-a păstrat titlul la Miami, după 6-3, 4-0 cu Bianca Andreescu. Liderul mondial s-a ales cu un cec în valoare de 300.000 de dolari pentru victoria de la Miami Open.