Bianca Andreescu, pusă într-o situație stânjenitoare: ”Bună, Belinda!”. Cine a comis greșeala și cum a reacționat sportiva

Moldoveanu Camelia 26.03.2021, 19:42
Bianca Andreescu, pusă într-o situație stânjenitoare: ”Bună, Belinda!”. Cine a comis greșeala și cum a reacționat sportiva

Bianca Andreescu (locul 9 WTA) a fost pusă într-o situație stânjenitoare, însă reacția ei a fost una surprinzătoare. Totul s-a întâmplat la conferința de presă de pe Zoom, susținută înaintea meciului cu Tereza Martincova ( locul 105 WTA).

”Bună, Belinda! Cum ești astăzi?”

Bianca Andreescu (20 de ani)
Bianca Andreescu (20 de ani)

Tânăra sportivă din Canada (de 20 de ani, locul 9 WTA) este de origine română. Aceasta a fost confundată la conferința dinaintea primului său meci la Miami cu Belinda Bencic.

Belinda? E Bianca (n.r. – râde)

Jurnalistul a făcut o gafă încă de la începutul interviului și a pus-o pe sportivă într-o ipostază stânjenitoare. Cu toate că multe persoane s-ar fi supărat să fie confundate într-o astfel de situație, Bianca a salvat momentul liniștindu-l pe reporterul și spunând că mereu există confuzii.

Dialogul a continuat cu o scuză venită din partea reporterului.

Îmi pare rău, Bianca! Am stat mult în soare în dimineața asta. Îmi pare atât de rău, sper că mă vei ierta și vei răspunde celor două întrebări pe care le am”.

După ce situația s-a detensionat, interviul a continuat dar nu pe drumul cel bun. Reporterul a dovedit că se pregătise pentru un interviu cu Bencic.

Care este relația sa cu Roger Federer?”

Cu multă răbdare și amuzată de situație, Bianca Andreescu i-a răspuns că nu l-a cunoscut vreodată pe Federer. Mai mult, aceasta a explicat că există mereu această confuzie.

Bianca Andreescu a avut un 2020 de coșmar

Bianca Andreescu a suferit o accidentare
Bianca Andreescu a suferit o accidentare

Anul 2020 a fost groaznic pentru Bianca Andreescu nu doar din cauza pandemiei, ci și din cauza problemelor fizice pe care le-a avut. Accidentată la genunchi, ea a refuzat o intervenție chirurgicală la menisc și a decis să se recupereze fără operație. Acest lucru a împiedicat-o să participe la vreun turneu în anul 2020, iar revenirea ei a fost marcată la Australian Open, pe 8 februarie 2021.

Pentru a putea simți din nou gustul performanței, Bianca Andreescu a luat o decizie drastică. Și-a schimbat preparatorul fizic, angajându-l pe renumitul Abdul Sillah, care a mai colaborat de-a lungul carierei cu Serena Williams, Naomi Osaka sau Sloane Stephens.
Născut în Sierra Leone, Abdul Sillah este unul dintre cei mai renumiți preparatori fizici din lumea tenisului și are o experiență uriașă. Colaborarea lui Abdul cu Serena a luat start încă din anul 2004.

Ulterior, din 2016, el a lucrat cu Sloane Stephens, pe care o ajuta să se impună la US Open 2017. De remarcat este faptul că Stephens venea atunci după o perioadă de aproximativ 11 luni de pauză, din cauza unei accidentări la picior care a necesitat o intervenție chirurgicală.
În 2018, Abdul a început o colaborare cu Naomi Osaka, care s-a terminat un an mai târziu.
Primul turneu la care Sillah va fi alături de canadiancă este Miami Open. Bianca Andreescu va evolua la Miami, turneu care începe în această săptămână și la care va fi prezentă și Simona Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe