VIDEO. Boala teribilă pe care ar fi căpătat-o Cristi Borcea de la una dintre iubitele sale: „Mă chinui de 20 de ani cu această problemă”

Giosanu Catinca / 26.09.2021, 14:53
VIDEO. Boala teribilă pe care ar fi căpătat-o Cristi Borcea de la una dintre iubitele sale: „Mă chinui de 20 de ani cu această problemă”

Noi detalii despre boala necruțătoare pe care a contactat-o fostul șef de la Dinamo, Cristi Borcea, au ieșit la suprafață. Omul de afaceri a avut mult de suferit de pe urma uneia dintre fostele sale iubite.

Cristi Borcea, dezvăluiri de groază despre intoxicația cu mercur

În urmă cu mai bine de 10 ani, fostul finanțator al lui Dinamo, Cristi Borcea, și prima lui soție, Mihaela Borcea, au făcut public faptul că au fost otrăviți cu mercur. Totul se trage însă de la una dintre femeile care au trecut prin patul afaceristului.

Este cunoscut faptul că Cristi Borcea nu se dă în lături atunci când vine vorba de femei frumoase. Ex-oficialul și-a trăit viața la cote maxime, având parte de trăiri intense. Fostul președinte executiv al clubului Dinamo București are nouă copii, cu patru femei diferite, iar acum se pregătește de al zecelea copil, după cum a declarat chiar el.

Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace.  În 4 ani de pușcărie am făcut 4 copii.”, spunea Cristi Borcea, în urmă cu ceva timp.

Nu ar fi o problemă pentru Borcea dacă i-ar mai veni un moștenitor. Altceva îl îngrijorează pe fostul acționar de la Dinamo. Cristi Borcea spune că a fost otrăvit cu mercur şi îi e frică să nu-şi piardă viaţa.

”I-am distrus tinerețea”

Cristi Borcea a spus că bănuiește că ar fi fost otrăvit intenționat de vreo fostă iubită pentru că ar fi făcut-o să sufere. Starea sa de sănătate este șubredă de mai  ult timp, însă abia acum a spus lucrurilor pe nume.

M-am chinuit și mă chinui de 20 de ani. Sigur, 100%, e vreuna pe care am făcut-o să sufere, i-am distrus tinerețea, viitorul, ceva. Altfel nu pot să îmi explic. Mi-a dat să îmi lase amintire.”, a dezvăluit dinamovistul în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Fostul patron al clubului Dinamo București a reamintit că nu avea cum să se otrăvească singur, pentru că atunci și fosta lui soție, Mihaela, a avut mercur în organism, aceasta mergând chiar și la locașurile de cult din cauza argintului viu.

Ulterior, fostul acționar din ”Ștefan cel Mare” a explicat care este starea inimii sale, după ce a ajuns pe mâinile chirurgilor.

Cu operația pe cord a fost la fel, s-a zis că mă sustrag dosarului. Nu am doar bypass, am și punte. Inima nu o am legată, este ca un șanț. Nu cred că există cineva care să facă operație pe cord deschis să scape de vreun dosar.”, a declarat Cristi Borcea.

Simptomele intoxicaţiei cu mercur

În cazul unei persoane care se intoxică cu mercur pot apărea, în funcţie de cât de mult a fost expus organismul în mediul toxic, manifestări ca: rinofaringită, laringită, bronşită acută până la pneumonie. Urmează apoi salivaţie bogată, inflamarea gingiilor, dureri în abdomen, diaree cu sânge, urinare abundentă, tremurături ale membrelor, tulburări de văz şi de auz, stare emotivă, tulburări de memorie şi de atenţie. Tratamentul se face pe bază de chelator cu DMSA (dimercapto – propanesulfonic acid) și este destul de costisitor.