VIDEO. Dezvăluire bombă a lui Cătălin Botezatu despre Gică Hagi: „Lumea nu știe, dar eu și Gică aveam voie și pe vremea comuniștilor să avem așa ceva”

Moldoveanu Camelia / 15.09.2021, 14:48

Cât de privilegiați erau Cătălin Botezatu și Gică Hagi, de fapt, în perioada comunistă. Renumitul creator de modă a făcut dezvăluiri bombă despre statutul pe care îl avea și ce le permiteau soții Ceaușescu să facă pe vremea când toți românii trebuiau să respecte reguli stricte. Nimeni nu a știu asta până acum.

Cătălin Botezatu și Gică Hagi, privilegiați de regimul comunist

Celebrul creator de modă a fost prezent în emisiunea „40 de întrebări”, acolo unde a oferit mai multe detalii picante din viața privată. Printre altele, Cătălin Botezatu a recunoscut că era privilegiat în perioada comunistă. El a fost mereu pe placul Elenei Ceaușescu, relație care a dus la multe controverse de-a lungul timpului. Nici de această dată Cătălin Botezatu nu a negat că ar fi fost amantul soției lui Nicolae Ceaușescu, însă a mărturisit că se s-a bucurat de o viață lipsită de restricții.

Se pare că în perioada comunistă doar Cătălin Botezatu și Gică Hagi aveau voie să dețină mai multe mașini. Din spusele creatorului de modă, soții Ceaușescu nu le interziceau nici măcar să dețină mărci străine și foarte scumpe. Aveau voie orice, orice lucru la care oamenii de rând nici măcar n-ar fi îndrăznit să viseze.

Am fost foarte privilegiat și îmi permiteam orice extravaganță. Orice extravaganță. De la faptul că îmi permiteam mai multe mașini, aparținând unor mărci celebre. Din câte știu doar Hagi mai avea această extravaganță. Faptul că mergeam la tot felul de petreceri, de party-uri, am cunoscut oameni foarte grei, destul de apropiat.”, a dezvăluit Cătălin Botezatu.

Hagi, Popescu, Becali și Botezatu, înconjurați de zeci de femei superbe!

Cu toții știm cât de apreciat este Cătălin Botezatu în rândul doamnelor și domnișoarelor. O viață întreagă a fost înconjurat de femei frumoase, însă se pare că a avut o concurență acerbă. L-a ajuns din urmă Gică Hagi și Gigi Becali!

În imaginile surprinse Cătălin Botezatu este de nerecunoscut. Designerul era tânăr, chipeş, înconjurat de femei aşa cum îi stă bine unui bărbat de 20 de ani. Producătorii emisiunii „Un show păcătos” au fost cei care au făcut rost de fotografiile vechi de mai bine de 30 de ani.

Mai mult, în imagini apare și Gică Popescu. La petrecere au fost invitate și alte persoane publice. Gigi Becali apare și el în imagini, la fel de elegant cum e în prezent. Patronul celor de la FCSB a purtat la petrecere un costum negru şi cămaşă albă. Și Gheorghe Hagi s-a distrat de minune! Momentele au fost surprinse la o petrecere a lui Cătălin Botezatu, din anul 1988 (vezi galeria foto).

În acea perioadă, cunoscutul creator de modă se bucura de aceeași faimă, însă nu era la fel de bogat. Fiind manechin în echipa mamei Zina, Bote şi-a organizat petrecerea aniversară într-un apartament modest. Era perioada în care lui Cătălin îi sfârâiau călcâiele după Dana Opsitaru. Pentru cei care nu știu, Dana este femeia pe care creatorul de modă nu o va putea uita niciodată.