VIDEO. Cum poate fi reinventat „Messi al portarilor”. Gigi Becali, arătat cu degetul: „Andrei Vlad a suportat multe critici nefondate!” EXCLUSIV Playsport Live

Robert Zanfir / 08.04.2022, 18:52
VIDEO. Cum poate fi reinventat „Messi al portarilor”. Gigi Becali, arătat cu degetul: „Andrei Vlad a suportat multe critici nefondate!” EXCLUSIV Playsport Live

Leo Toader, antrenorul cu portarii de la echipa națională, a spus în cadrul emisiunii Playsport Live că Andrei Vlad a fost foarte afectat de criticile lui Gigi Becali. Fostul goalkeeper al Rapidului spune că acesta trebuie pregătit și din punct de vedere emoțional.

Andrei Vlad a pierdut postul de titular de la FCSB, iar Gigi Becali a declarat în mai multe randuri că este cazul ca Târnovanu să primească șansele lui. Leo Toader, secundul lui Edi Iordănescu, îi ia apărarea portarului. Are și câteva sfaturi pentru roș-albaștri.

Gigi Becali, vinovat pentru căderea lui Andrei Vlad

„El a avut și momente foarte bune, a jucat și la Campionatul European de tineret. Nu știu ce se întâmplă acolo, în club. A făcut niște greșeli, poate pe fond emoțional. Acolo trebuie un echilibru mental. Antrenorul Marius Popa poate trebuie să lucreze mai mult cu el.

Dar și criticile astea exagerate… a suportat multe critici, chiar unele nefondate. Dacă nu îl sprijini puțin, e greu să îl scoți din starea asta.

Acum, postul de titular este o competiție permanentă. Cum poți să îl scoți pe Tarnovanu?! Trebuie să își aștepte rândul”, a declarat Leo Toader la Playsport Live.

„E greu ca Andrei Vlad să mai revină acum”

Ștefan Târnovanu (21 de ani) a devenit noul titular din poarta celor de la FCSB, iar Gigi Becali a anunțat care va fi soarta lui Andrei Vlad (22 de ani), goalkeeperul care a fost scos dintre buturi după o gafă comisă în finalul sezonului regular.

„E greu să se mai întoarcă acum. Cum a stat Târnovanu, acum stă el. Mi-e frică, face niște gafe, mai ales acum pe final e greu. Dacă face niște gafe să te distrugă…Plus că la Târnovanu văd un joc de picior mai bun. Vlad are o ezitare, vrea să paseze, nu mai pasează.

Vrea să dea mingea cu mâna, se face că aruncă cu mâna, dar o aruncă în mâna cealaltă. La Târnovanu vine mingea la el, pac, o dă imediat în stânga sau dreapta, nu mai stă să o ia încă o dată. Târnovanu are un joc de picior mult mai bun. Plus de asta, e mai înfricoșători pentru adversari, e mai impunător, mai înalt”, a spus Gigi Becali, la Pro X.