VIDEO Cum se relaxează „GOAT” Leo Messi în vacanță. A petrecut în club alături de Ribery și un star al Barcelonei

Bordei Radu / 30.06.2022, 15:19
VIDEO Cum se relaxează „GOAT” Leo Messi în vacanță. A petrecut în club alături de Ribery și un star al Barcelonei

Leo Messi își încarcă bateriile înainte de un sezon crucial pentru starul argentinian. Acesta speră să arate la PSG că rămâne cel mai bun din lume și să aducă Liga Campionilor la Paris. În plus, magicianul sud-american vrea și titlul mondial, în această iarnă, cu naționala pumelor. Leo nu pare îngrijorat, însă, se bucură de mare și soare, la Ibiza.

Leo Messi, distracție de zile mari în Ibiza. Cu cine a petrecut în club

Pentru Leo Messi, această vacanță a fost un prilej foarte bun să petreacă timp alături de familie. Argentinianul s-a deplasat la Ibiza, unde a și închiriat un yacht de lux. Între ședințele de bronzare și relaxare, Messi a dat o fugă și la clubul lui favorit, din Ibiza. Este vorba de Ushuaia, o locație frecventată de multe vedete, din fotbal și nu numai.

Aici Messi a stat la masă cu Franck Ribery, fostul mare star de la Bayern Munchen. Alături de cei doi a luat loc și Ferran Torres, atacantul de 55 de milioane de euro al Barcelonei. Cei trei s-au simțit foarte bine, au discutat îndelung și au ascultat muzică.

„Descoperiți noile noastre tricouri”. Echipamentul lui PSG în sezonul 2022-2023 este fabulos

La doar cinci zile distanță de când și-a sărbătorit a 35-a aniversare, Lionel Messi a fost invitat de oficialii lui PSG pentru a prezenta echipamentul cu care parizienii vor juca meciurile de acasă în sezonul 2022-2023, iar noul tricoul este fabulos.

Parizienii nu au renunțat la clasicul albastru închis, însă de data aceasta au adăugat ceva mai multe detalii pe tricouri și, în plus, cei doi sponsori principali ai echipei își fac pentru prima oară apariția pe tricou. Este vorba despre Qatar Airways, care va fi inscripționat pe piept și aplicația Goat, care va apărea pe mânecă.

Tricoul a fost prezentat de vedetele echipei, în frunte cu Leo Messi, Kylian Mbappe și Neymar. În perioada imediat următoare, se așteaptă ca parizienii să dezvăluie detalii cu privire la echipamentul de deplasare, dar și la cel de-al treilea echipament de joc pe care l-ar putea avea echipa.

Ca de fiecare dată când se dezvăluie un echipament de joc, reacțiile fanilor sunt împărțite și nu toată lumea poate fi mulțumită. Așa s-a întâmplat și în acest caz. Unii suporteri ai formației pariziene s-au declarat încântați de noul design, în timp ce alții au aruncat cu critici lipsite de argumente.

Cea mai proastă combinație de echipament”, sau „Gunoi”, au fost câteva dintre reacțiile suporterilor nesatisfăcuți.