VIDEO emoționant pentru Mirel Rădoi. Mesajele tuturor ”tricolorilor” pentru selecționerul României

Giosanu Catinca 22.03.2021, 12:01
VIDEO emoționant pentru Mirel Rădoi. Mesajele tuturor ”tricolorilor” pentru selecționerul României

Mirel Rădoi a avut parte de o surpriză de proporții din partea tricolorilor. Selecționerul României împlinește astăzi frumoasa vârstă de 40 de ani, astfel că tricolorii l-au surprins cu un videoclip cu urări care mai de care mai impresionante.

VIDEO emoționant pentru Mirel Rădoi

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. În acest moment, el se află în izolare la domiciliu. Rădoi nu prezintă simptome specifice malariei respiratorii. Cu toate acestea, oficialul nu poate fi alături de elevii săi. Oficialii de la Casa Fotbalului speră totuși ca selecționerul să iasă negativ la următoarele teste și să poată sta pe banca tricolorilor la debutul în preliminariile pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2022.

Selecţionerul a primit luni, 15 martie, rezultat pozitiv la testarea COVID. Din păcate, situaţia nu s-a schimbat până acum. Mirel Rădoi este asimptomatic, însă nu poate fi prezent la reunirea oficială a tricolorilor. Implementarea programului de pregătire va începe, astfel, prin ceilalţi membri ai staff-ului tehnic, dar sub coordonarea selecţionerului, conectat la toate activităţile lotului. Vă vom oferi curând detalii şi imagini despre aceste modalităţi de lucru.”, se arată pe site-ul FRF.

Mirel Rădoi ar putea rata debutul naționalei în preliminariile CM 2022
Mirel Rădoi ar putea rata debutul naționalei în preliminariile CM 2022

Mesajele tuturor ”tricolorilor” pentru selecționerul României

Mirel Rădoi a mai adăugat un an în calendarul vieții, astfel că selecționerul României a împlinit vârsta de 40 de ani. Chiar dacă se află în izolare la domiciliu din cauza infectării cu temutul virus din China, Mirel Rădoi a avut parte de o bucurie din partea tricolorilor. Fotbaliștii i-au transmis urări de ”La mulți ani” prin intermediul unui videoclip publicat pe FRF TV, cu trei zile înainte de meciul cu Macedonia de Nord, primul din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

La mulți ani, Mister! Îți doresc, în primul rând, multă sănătate și multe calificări cu echipa națională! Te îmbrățișez!”, i-a transmis Vlad Chiricheș fostului jucător român de fotbal.

Și Claudiu Keșeru a ținut să-l felicite pe Mirel Rădoi.

Mirel, la mulți ani fericiți și sănătoși! Sper să ai parte de un moment frumos alături de familie și te așteptăm alături de noi!”, a spus acesta.

Printre cei care i-au transmis felicitări se numără și Erik Bicfalvi.

Mister, vă doresc la mulți ani! În primul rând, multă sănătate, este cel mai important lucru și contează! După aceea vă doresc, pe plan profesional, tot ceea ce vă propuneți să realizați!”, a fost mesajul său.

Nici Ovidiu Popescu nu l-a uitat pe marele fotbalist.

Mister, la mulți ani și multă sănătate! Să reveniți cât mai repede lângă noi!”, a spus Ovidiu Popescu.

La fel ca ceilalți, și Mario Camora i-a transmis cele mai frumoase gânduri selecționerului României.

Mister, vă doresc la mulți ani, multă sănătate și să realizați în continuare tot ce doriți și multă baftă în continuare! O zi fericită!”, a fost mesajul său.

De asemenea, Nicușor Bancu i-a urat de bine lui Mirel Rădoi.

Salut, Mister! Vreau să îți urez la mulți ani, multă sănătate atât ție cât și familiei tale și te așteptăm cât mai repede alături de noi! Hai România!”, a spus Nicușor Bancu.

Acestea sunt doar câteva dintre mesajele pe care Mirel Rădoi le-a primit cu ocazia împlinirii celor 40 de primăveri. În cadrul videoclipului însă, pot fi vizualizate toate mesajele pe care ”tricolorii” i le-au transmis ”maestrului”.

Programul României în preliminariile CM 2022

România va avea următorul program în luna martie:
– 25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
– 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
– 31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Meciurile vor fi transmise de PRO TV și contează pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022, găzduit de Qatar. România se mai află în grupă cu Islanda și Lichtenstein. Doar ocupanta primului loc se va califica direct la turneul final, în timp ce locul secund poate duce la baraj.