VIDEO EXCLUSIV Florin Prunea știe cine este vinovat pentru rezultatele naționalei. „Burleanu trebuie să plece primul”. Nu a uitat nici de Edi Iordănescu. „Nu l-am văzut niciodată așa supărat”

Radu Bordei Justin Gafiuc 08.06.2022, 14:27
VIDEO EXCLUSIV Florin Prunea știe cine este vinovat pentru rezultatele naționalei. „Burleanu trebuie să plece primul”. Nu a uitat nici de Edi Iordănescu. „Nu l-am văzut niciodată așa supărat”

Florin Prunea își continuă războiul cu conducerea Federației Române de Fotbal. Fostul internațional l-a identificat pe președintele de la CAsa Fotbalului drept principal vinovat pentru rezultatele negative de la echipa națională, dar și de la tineret.

Florin Prunea arată cu degetul către Burleanu și Stoichiță. „Ei trebuie să plece. Președintele e bolnav de imagine”

Naționala se află într-un moment prost, Edi Iordănescu nu a câștigat după 4 partide pe banca naționalei. Nici tineretul nu se descurcă foarte bine. Florin Bratu nu pare să fi găsit o formulă ideală și a cedat în utlimele amicale.

Primul care trebuie să plece este Răzvan Burleanu, apoi Mihai stoichiță. Tineretul văd că a pierdut iar, păi este inandmisibil să îl pui selecționer pe Bratu care a stat o lună la Aerostar Bacău, o lună la Chiajna și alta la Măgurele. Este o numire cu iz electoral, el stă la televizor și vorbește de președintele FRF. Burleanu este bolnav după imagine, vrea la UEFA, atât contează. Singura șansă sunt suporterii, doar ei îl pot îndepărta, deși văd că nu mai ține cont nici de ei, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate, pentru Playsport

Lui Prunea îi e milă de Edi Iordănescu. „Niciodată nu l-am văzut așa dezamăgit”

Selecționerul a declarat, inclusiv după meciurile cu Muntenegru și Bosnia, că are încredere în continuare în fotbaliștii săi. Cu toate acestea, Florin Prunea consideră că Edi Iordănescu a subestimat magnitudinea misiunii sale la echipa națională. Antrenorul de abia acum a descoperit problemele care trebuie rezolvate, la lot. Mai ales că nu are cum să schimbe prea mulți fotbaliști.

Edi Iordănescu nu are ce să facă, îl văd dezamăgit, niciodată nu l-am văzut așa de supărat. Mare lucru nu poate să schimbe, nu are multe variante. Dar ca jucător, să nu văd atitudine, nu înțeleg. Poți greși, dar măcar să te bați, să arăți dorință pentru tricoul ăsta, a declarat Florin Prunea

Fostul internațional a comentat și situația lui Vlad Chiricheș. Căpitanul naționalei a greșit grav, la partida cu Muntenegru. Prunea nu crede că fundașul trebuie îndepărtat de la lot, dimpotrivă. Chiricheș rămâne un fotbalist important în angrenajul echipei naționale.

Chiricheș, nu asta este valoarea lui, el este un jucător cu experiență. Sunt sigur că a fost o seară neagră, nu cred că o va repeta, cum nu cred că vom vedea naționala în asemenea hal. A fost cea mai neagră seară din ultimii 25 de ani, ceva șocant, a comentat Florin Prunea

Urmăriți Playsport.ro și pe