VIDEO EXCLUSIV Un important om din fotbal face o propunere-surpriză: Anamaria Prodan, președinte FRF! ”Aș susține-o pe ea!”

Giosanu Catinca / 09.06.2021, 20:54
VIDEO EXCLUSIV Un important om din fotbal face o propunere-surpriză: Anamaria Prodan, președinte FRF! ”Aș susține-o pe ea!”

Gică Popescu (53 de ani), președintele clubului Viitorul, nu se mai gândește să candideze pentru șefia Federației Române de Fotbal (FRF). Un important om din fotbal s-a arătat profund dezamăgit de decizia acestuia. În condițiile date, fostul arbitru a făcut o propunere-surpriză.

Un important om din fotbal face o propunere-surpriză: Anamaria Prodan, președinte FRF!

Actualul președinte al Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD), Cristi Balaj, a fost invitat în cadrul emisiunii PlayMaker, unde a făcut noi dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă în lumea fotbalului. Fostul arbitru a mărturisit, printre altele, că își dorește să participe la schimbarea în bine a fotbalului românesc. Oficialul a lăsat să se înțeleagă că nu exclude o posibilă candidatură a sa la alegerile din 2022.

Reprezentantul ANAD este de părere că Anamaria Prodan ar fi cea mai potrivită pentru a ocupa funcția de președinte al Federației Române de Fotbal (FRF). El a mărturisit acest lucru în momentul în care a fost rugat să ofere care ar fi în măsură să schimbe situația dezastruoasă cu care se confruntă sportivii.

Cipri Marica, de exemplu, l-am văzut… Păcat că nu mai poate candida Gică Popescu. Nu știu dacă el și-ar mai fi dorit din cauza problemelor care au fost prezentate într-un mod exageratși nu știu dacă el își mai dorește acest lucru, pentru că, vorbeam și cu el… Nu știu dacă mai există acel entuziasm, propuneri, idei cu care a venit. Cipri Marica îl văzusem, la un moment dat, că dorea ca să candideze și ar fi ok. Mai voia, sau de ce nu ar putea să fie Anamaria Prodan… Oricum ar face mai mult decât Burleanu.”, a subliniat Cristi Balaj, în cadrul emisiunii PlayMaker.

Atunci când a fost întrebat dacă ar susține o persoană precum soția lui Laurențiu Reghecampf, oficialul a făcut următoarele afirmații:

Eu susțin fotbalul românesc și, mai ales prin poziția pe care o ocup, le-am demonstrat. De fiecare dată când am avut solicitări din partea Federației pentru acțiuni educative sau controale am răspuns prezent. Nu există dubiu.”, a mai spus președintele ANAD.

Cine este Cristi Balaj?

Cristi Balaj s-a născut în data de 17 august 1971, la Baia Mare. Din 1994, acesta din urmă și-a început cariera de arbitru. El a debutat în Divizia A (n.r. – Liga I) la data de 10 septembrie 2000, când a condus de la centru un meci dintre Steaua București și FC Brașov.

În 2003, Cristi Balaj și-a primit ecusonul de arbitru FIFA. Primul său meci internațional a venit doi ani mai târziu, pe 15 octombrie 2005, când a fost la centrul duelului Elfsborg – Spartak Moscova din primul tur al Cupei UEFA. În 2010 a debutat în Champions League, în partida AC Milan – AJ Auxerre.

În Liga 1, Cristi Balaj a condus în jur de 340 de meciuri. De asemenea, fostul arbitru a oficiat jocuri de calificare atât pentru Campionatele Mondiale, cât și pentru Campionatele Europene.