VIDEO Fantastic! Neymar a făcut show pe terenul de baschet, alături de Mbappe. Coș de la jumătatea terenului!

Moldoveanu Camelia 18.05.2021, 18:36
VIDEO Fantastic! Neymar a făcut show pe terenul de baschet, alături de Mbappe. Coș de la jumătatea terenului!

Neymar și Mbappe au dat mingea de fotbal pentru cea de baschet. Cei doi par adevărate staruri NBA, brazilianul reușind chiar să înscrie de la jumătatea terenului. Videoclipul postat pe Instagram a devenit foarte repede viral.

Neymar și Mbappe au fost adevărate staruri NBA

Neymar și Mbappe pe terenul de baschet
Neymar și Mbappe pe terenul de baschet

Neymar a făcut spectacol chiar și pe terenul de baschet. Acesta a fost însoțit pe teren de colegul său Kylian Mbappe. În videoclipul posta pe Instagram, brazilianul se laudă internauților cu o lovitură de la mijlocul terenului. Bucuria acestuia parcă o depășește pe cea pe care o are la fiecare reușită din campionatul francez.

Brazilianul i-a  transmis un mesaj amuzant vedetei NBA de la Golden State Warriors. Mesajul și clipul video au devenit repede virale, reușind să strângă aproape un milion de vizualizări în mai puțin de 24 de ore.

Ai grija Stephen Curry”, a fost mesajul amuzant scris de Neymar pe Instagram.

După clipul video, Neymar a mai postat și două: una poze de pe terenul de baschet și una de pe cel de fotbal. La descrierea acestora el a adăugat mesajul: „Iată PARIS”. Mai mult, el a vrut să-și arate dragostea pentru această țară printr-o inima roșie și una albastră.

Brazilianul face loc pentru două nume grele. Pe cine transferă Barcelona pentru a face echipă cu Messi

Neymar a încurcat planurile Barcelonei în momentul în care și-a prelungit contractul cu PSG. Catalanii sunt în mare dificultate deoarece numele brazilianului face parte din condițiile impuse de Messi pentru a rămâne pe Camp Nou.

Dacă nu e Neymar, atunci cine poate fi? Evident că Joan Laporta s-a gândit și la posibilitatea ca brazilianul să rămână la PSG, așa că are doi înlocuitori pentru el. Potrivit presei din Spania (Diario Sport), Barcelona trage tot mai tare să-i transfere pe Erling Haaland și Harry Kane.

Haaland este principala țintă a celor de la Barca, însă jucătorul celor de la Dortmund este „greu de prins”. Trebuie să nu uitam faptul că acesta este dorit și la alte echipe mari, cum ar fi: Real Madrid, Manchester City sau Chelsea. Cine o să-l câștige? Probabil clubul care o să fie dipus să plătească suma uriașă cerută de nemți.

Dacă vorbim despre Harry Kane, acesta ar fi o variantă mult mai plauzibilă. În primul rând pentru că n-ar fi o competiție atât de acerbă între el și Messi, cum ar fi în cazul în care ajunge Haaland la Barca. În al doilea rând, Tottenham ar fi decis deja plecarea jucătorului de la club, singura condiție pusă fiind aceea de a nu pleca la o rivală din Premier League.