VIDEO „Magnatul” Leo Messi a semnat primul „contract” important în această vară! Achiziția incredibilă a starului argentinian

Bordei Radu / 02.06.2021, 19:54

„Magnatul” Leo Messi a semnat primul „contract” important în această vară! Nu este vestea pe care o așteaptă, însă, toți iubitorii Barcelonei. Aceștia încă sunt ținuți în tensiune de starul echipei. Argentinianul este plecat la națională, pentru Copa America. Cu toate acestea, tot a avut timp să stabilească o afacere importantă.

La fel ca rivalul, Cristiano Ronaldo, și Messi își construiește un imperiu în afara terenului. Din sumele fabuloase câștigate în cariera lui, argentinianul investește cu cap. Deși turismul a fost afectat de pandemie, Messi, nu a ezitat să cumpere un hotel de 5 stele.

„Magnatul” Leo Messi a semnat primul „contract” important în această vară! Achiziția incredibilă a starului argentinian

Hotel Casa Canut este unul din stabilimentele cele mai exclusivsite din Andorra. Este încadrat la 5 stele, dar criza a lovit destul de dur. Așa că proprietatea, cu cele 31 de camere luxoase, a fost scoasă la vânzare. Iar starul argentinian a simțit că poate face o afacere foarte bună și nu a ezitat să cumpere hotelul.

Este a doua achiziție de acest gen realizată de Leo în această perioadă. Starul catalanilor va schimba numele stabilimentului în MiM Andorra, pentru a-l integra în cardul brandului inițiat de argentinian. Messi mai avea trei locații de lux, mai ales în Ibiza și Mallorca. O cameră la hotelurile din cadrul lanțului deținut de Messi, costă între 80 și 120 de euro pe noapte. Cea mai scumpă locație este în Ibiza, unde hotelul vine cu multiple facilități. Restaurante de lux, o terasă pe acoperiș, cu o panoramă incredibilă, cluburi de noapte, săli de fitness și nu numai.

Gest incredibil făcut de argentinian pentru o suporteră specială

Leo Messi are fani în toată lumea, dar o fetiță de 8 ani l-a impresionat pe superstarul Barcelonei. Felicitas Flores a devenit vedetă pe internet după ce i-a dedicat un clip video golgheterului Barcelonei. Fetița arată că are niște calități incredibile și pentru ea, mingea nu mai are secrete. La fel ca și Messi, puștoaica reușește faze de magie cu balonul rotund.

Printre fanii care au remarcat-o pe rețelele de socializare s-a regăsit chiar și obiectul adorației tinerei. Leo și-a făcut timp și i-a mulțumit tinerei pentru dedicația specială.

Este Messi aproape să semneze noul contract cu Barcelona?

Președintele Joan Laporta lasă de înțeles că o înțelegere cu starul argentinian este aproape de finalizare. Mai multe publicații anunță că Messi ar fi acceptat deja pachetul financiar al clubului. Cu toate acestea, mai multe rapoarte afirmă că argentinianul încă nu ar fi primit o ofertă clară, concretă de la Barcelona.

Clubul a reușit transferuri importante în aceste zile, dar are nevoie să scape de datorii și să vândă fotbaliști, pentru a putea să îl păstreze pe cel mai bun jucător din istoria clubului.