VIDEO. N-a știut că îl înșeală nevasta cu Cristi Borcea până când nu a văzut-o în brațele milionarului care a condus Dinamo

Giosanu Catinca 19.10.2022, 08:45
VIDEO. N-a știut că îl înșeală nevasta cu Cristi Borcea până când nu a văzut-o în brațele milionarului care a condus Dinamo

Cristian Boureanu, fostul soț al Valentinei Pelinel, a făcut noi dezvăluiri din trecutul său. Celebrul om de afaceri a vorbit despre viața lui personală, despre femeile care l-au înșelat, dar și despre relația cu fostul top model.

Cristian Boureanu, despre Valentina Pelinel și Borcea

Cristian Boureanu și-a dorit ca Valentina Pelinel să-l facă tată, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Blondina a rezistat lângă el doar șase ani. Ulterior, s-a îndrăgostit de unul dintre amicii fostului politician, Este vorba despre fostul acționar al clubului Dinamo București, Cristi Borcea.

Cel care îi era soț la vremea respectivă nu a bănuit nimic până când nu a văzut-o pe blondină în brațele milionarului care a condus Dinamo.

Eu n-am știut niciodată de relația Valentinei cu Cristi Borcea, însă m-am trezit într-o noapte lac de transpirație, plângând, și i-am spus: ”Te culci cu Cristi Borcea!”. Ulterior, tot eu am luat-o în brațe și mi-am cerut scuze și n-am mai știut de acest subiect până după ce m-am despărțit de Valentina în 2013 și am ținut ascuns o perioadă, crezând că poate se repară ceva din partea mea.

Abia în 2014 am aflat adevărul și am anunțat când am divorțat. Nu am avut niciun sentiment de ură față de Valentina.”, a spus fostul politician.

”N-am știut de Valentina și de Borcea”

Afaceristul a afirmat că nu regretă relațiile pe care le-a avut și nici felul în care s-au terminat.

M-au făcut pe mine să fiu mai puternic ca om, pentru că alții se sinucid, fac crime, sunt răzbunători, sunt plini de ură. Eu sunt foarte prietenos și cu femeile și cu bărbații.

Trădarea ne face să ne dăm seama că oamenii nu sunt propietatea noastră. Eu niciodată nu mi-am controlat soția în telefon.”, a adăugat omul de afaceri.

În același interviu, Cristian Boureanu a vorbit și despre momentul în care Valentina Pelinel a căzut și și-a rupt piciorul.

N-am știut de Valentina și de Borcea. Atunci s-a spus că am împins-o pe Valentina și și-a rupt piciorul, la munte. Noroc că eram cu Monica Tatoiu lângă. Eu eram jos, Monica și abia după aia Valentina, care a căzut. S-au spus multe lucruri în presă, e o mare lipsă de responsabilitate și, din păcate, problema Europei:”vai, săracii”… Am avut incidente de agresivitate, mai ales verbală, cu femeile din viața mea. Nu am ajuns să ne batem. Nu bat femeile.”, a mai spus Cristian Boureanu.

Urmăriți Playsport.ro și pe