VIDEO: Nu ai văzut în viața ta așa ratare! Au rămas 3 singuri cu portarul, dar execuția e râs!

Giosanu Catinca / 14.04.2021, 13:41
VIDEO: Nu ai văzut în viața ta așa ratare! Au rămas 3 singuri cu portarul, dar execuția e râs!

Ratarea anului a fost bifată tocmai de una dintre echipele care se luptă în Campionatul Elveției! Au rămas 3 singuri cu portarul, dar execuția a fost una dezastruoasă! Ce au putut să facă jucătorii și cum s-a terminat faza?

Nu ai văzut în viața ta așa ratare!

Servette Geneva a învins FC Zurich, duminică, 11 aprilie, cu scorul de 2-1. Cu toate că au reușit să câștige disputa cu echipa adversă, jucătorii legitimați la Servette Geneva au fost ridicularizati după meci. Victoria a fost obținută datorită golurilor date de Schalk, în minutul 46, și Kastriot Imeri. Acesta din urmă a marcat în cel de-al 69-lea minut, notează rts.ch.

Au rămas 3 singuri cu portarul, dar execuția e râs!

Sportivii internaționali au fost aspru criticați pentru ceea ce s-a întâmplat în prelungirile jocului. Trei jucători de la Servette au scăpat singuri pe contraatac cu portarul lui Zurich, însă ce a urmat i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Cu toate că irovianul Koro Koné care se afla în centru avea mai multe opțiuni de a pasa a ales să șuteze. Din nefericire, el a trimis balonul ușor, direct în brațele portarului. Acest lucru i-a șocat pe coechipierii săi.

Kone ar fi putut lejer să înscrie un al treilea gol, dar lipsa de tact și-a spus cuvântul. Acum, filmările cu el fac înconjurul lumii. Suporterii l-au judecat, spunând că a ratat complet execuția, mai ales că genevenii erau 3 în fața porții adverse.

Cristiano Ronaldo a lovit bara din 2 metri

La fel ca jucătorul lui Servette, și Cristiano Ronaldo a bifat o ratare uriașă! Execuția a fost realizată în meciul Juventus – Genoa, scor 3-1. Chiesa l-a lăsat pe Cristiano Ronaldo singur cu poarta goală, în minutul 21. Deși putea marca lejer, CR7 a trimis balonul în bară! Spre norocul său, mingea a ricoșat la Morata, care a înscris cu sânge rece pentru 2-0.