VIDEO Piţurcă, derapaj golănesc la adresa celui care îl hărţuia la sediul DNA: „Dă-ţi cu ruj!”

George Drafta 31.01.2023, 15:29
VIDEO Piţurcă, derapaj golănesc la adresa celui care îl hărţuia la sediul DNA: „Dă-ţi cu ruj!”

Fostul selecţioner, eliberat din arestul preventiv în această dimineaţă, s-a întors la prânz la sediul DNA pentru noi declaraţii în dosarul instrumentat de procurorii anticorupţie.

Acolo, Victor Piţurcă a fost întâmpinat din nou de Marian Moroşanu, zis „Ceauşescu”. Celebrul protestatar este văzut foarte des la astfel de evenimente care au în prim plan personaje importante. Abordat în stilul său caracteristic de către „Ceauşescu” care a folosit şi un apelativ jignitor la adresa antrenorului, Piţurcă nu s-a mai putut stăpâni şi a reacţionat dur. „Dă-ţi cu ruj!”, i-a transmis antrenorul de 66 de ani înaintea intrării în sediul DNA.

Plasat sub control judiciar, în scandalul măştilor neconforme achiziţionate de spitalele MApN, Piţurcă şi-a petrecut după gratii noaptea de luni spre marţi. El va fi judecat în continuare pentru cumpărare de influență în acest dosar. Firma deţinută de fiul său ar fi încasat 2,2 milioane de euro în urma acestui contract. Alexandru Piţurcă a fost sub şi el urmărire penală în acest caz.

Sprijin de la fosta noră

Cristina Ich, femeia care a avut o relaţie cu Alexandru Piţurcă şi care i-a dăruit acestuia şi un copil a reacţionat imediat ce a văzut care sunt problemele cu care se confruntă familia fostului ei socru.

 Christina Ich nu mai formează un cuplu cu fiul fostului selecţioner
Christina Ich nu mai formează un cuplu cu fiul fostului selecţioner

„Nu am nimic de comentat despre lucruri de genul ăsta. Sunt cu copilul la munte. Mă întorc în țară și nu știu nimic. Nu sunt în măsură să comentez. Eu sunt alături de Alex, îl iubesc și…nu există! Îi sunt alături orice ar fi, indiferent ce ar păți. Când ai un copil cu cineva nu poți să fii certat. Rămâi în relații bune. Eu cu Alex nu suntem certați și nu ne vom certa niciodată”, a comentat vedeta pentru Fanatik.

Martor într-un alt proces cu greutate

Alex Piţurcă s-a aflat de curând în faţa judecătorilor într-un alt proces în care este judecată o persoană cu notorietate. Este vorba despre cazul lui Mario Iorgulescu. Cel care în toamna lui 2019 a produs un accident de circulaţie, soldat cu moartea unui alt şofer.

Alex Piţurcă a început să se obişnuiască cu prezenţa în sălile de judecată
Alex Piţurcă a început să se obişnuiască cu prezenţa în sălile de judecată

Iar Alex Piţurcă a fost chemat în instanţă ca martor. Având în vedere că el a discutat cu inculpatul cu puţin timp înainte ca acesta să se urce la volan şi să producă tragedia. La ultimul termen, din luna ianuarie, Piţurcă jr a fost nemulţumit că s-a prezentat încă o dată în sala de judecată fără ca juraţii să pronunţe un verdict.

„Nu se poate așa ceva! E a nu știu câta oară când sunt chemat și nu s-a întâmplat nimic, tot amână!” a fost nemulţumirea fostului fotbalist.

Urmăriți Playsport.ro și pe