VIDEO. Primele imagini cu Angel Di Maria și Paul Pogba în tricoul lui Juventus! Torinezii exultă după sosirea celor doi: „Nu putea fi o dimineață mai bună”

Olteanu Ștefan 09.07.2022, 12:50
VIDEO. Primele imagini cu Angel Di Maria și Paul Pogba în tricoul lui Juventus! Torinezii exultă după sosirea celor doi: „Nu putea fi o dimineață mai bună”

Angel Di Maria (34 de ani) și Paul Pogba (29) au semnat cu Juventus Torino, iar fomația din Serie A a publicat pe rețelele de socializare și primele imagini cu cei doi. Ambii au ajuns la Juventus din postura de jucători liberi de contract.

Dublă lovitură la Torino! Primele imagini cu Angel Di Maria și Paul Pogba în tricoul lui Juventus

E sărbătoare la Torino, după ce Juventus le-a pus fanilor la dispoziție primele imagini cu Angel Di Maria și Paul Pogba în tricoul lui Juventus. Cei doi au semnat cu echipa antrenată de Massimiliano Allegri din postura de jucători liberi de contract.

Angel Di Maria este acum jucătorul echipei Juventus Torino”, a transmis clubul din Serie A, pe rețelele de socializare.

Di Maria a semnat un contract valabil pentru un singur sezon și potrivit italienilor de la Gazzetta dello Sport va încasa un salariu de 7.000.000 de euro.

La Torino, Angel Di Maria va purta tricoul cu numărul 22.

Transferul lui Angel Di Maria nu a fost singura veste bună pe care torinezii le-au oferit-o fanilor. Sâmbătă dimineața, Paul Pogba a ajuns la baza de pregătire a lui Juventus, unde va efectua vizita medicală și apoi va fi prezentat oficial.

Juventus s-a grăbit să anunțe mutarea pe rețelele de socializare, unde a încărcat și câteva imagini cu Paul Pogba.

Nici că putea fi o dimineață mai bună”, au transmis cei de la Juventus, pe contul de Twitter.

În ceea ce îl privește pe Paul Pogba, acesta a semnat un contract de durată cu Juventus. El va rămâne la Torino pentru următoarele patru sezoane și va fi răsplătit cu un salariu de 10.000.000 de euro anual.

Angel Di Maria, primul interviu în calitate de jucător al lui Juventus

Pentru canalul oficial de Youtube al clubului Juventus, Angel Di Maria a oferit și câteva declarații:

Transferul la Juventus înseamnă totul, pentru că am fost în fiecare țară, în cea mai bună echipă! Și îmi era dor de Italia. Cea mai bună echipă din Italia este Juventus. Este cel mai mare club și am fost entuziasmat, mi-am dorit foarte mult să vin.

Știam că anul trecut Juventus nu a reușit să câștige campionatul și Cupa Italiei. Iar motivația de a veni și de a putea realiza totul cu Juventus este ceva foarte frumos, de aceea am spus da.

Pentru mine e un nou pas în carieră. Toți oamenii de aici sunt ca o familie, tot timpul au grijă de tine. Asta mă face fericit.

Cred că singurul lucru pe care îl pot promite fanilor e că voi da totul. Sacrificiul meu, mentalitatea mea de a dori să câștig și de a putea obține cât mai multe trofee. Voi lăsa mereu totul pe teren, așa cum am făcut întotdeauna. Asta nu va lipsi niciodată.

Sper că vom putea câștiga toate trofeele și vom fi cu toții foarte fericiți”, a declarat Angel Di Maria.

Chiellini l-a convins pe Drăgușin să plece de la Juventus! Ce mesaj i-a transmis legendarul fundaș.

Urmăriți Playsport.ro și pe