VIDEO. Simona Halep și Toni Iuruc, surprinși într-o postură inedită. Cum își petrec timpul cei doi îndrăgostiți după anunțul retragerii de la Jocurile Olimpice

Moldoveanu Camelia 02.07.2021, 10:13

Simona Halep și Toni Iuruc își petrec tot mai mult timp împreună după ce jucătoarea de tenis a decis să se retragă și de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Cei doi au fost surprinși într-o ipostază inedită de familie. Cum își petrec timpul cei doi îndrăgostiți după ce s-au mutat împreună în casă nouă și s-au logodit.

Simona Halep și Toni Iuruc, surprinși într-o postură inedită

Dacă în plan profesional Simona Halep nu o duce foarte bine, fiind încă în perioada de recuperare după accidentarea de la Roma, pe plan personal pare să-i meargă de minune. Cu toate că nu este obișnuită să fie în România în această perioadă, numărul 3 WTA încearcă să se bucure de timpul liber alături de logodnicul ei, Toni Iuruc.

Simona Halep nu reușește anul acest să-și atingă marele vis, ea retrăgându-se de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Chiar și Wimbledinul îl vede de la TV, competiție pe care a câștigat-o la ultima ediție. Cu toate acestea, pare să se simtă destul de bine acasă. Simo și Toni sunt protagoniștii unui clip video în care se bucură de compania celor doi câini. Jucătoarea de tenis a postat imaginile pe contul ei de Instagram. Nu este pentru prima dată când aceasta le arată fanilor cât de îndrăgostită este de câinii ei. În urmă cu o lună a postat o fotografie cu unul dintre patrupezi, fotografie care a strâns aproape 45.000 de aprecieri.

Ipoteză-șoc, lansată de jurnaliștii englezi!

Fanii tenisului erau încrezători că o vor vedea din nou jucând pe Simona Halep la Wimbledon. Din cauza accidentării la gamba stțngă suferite la Roma, Halep a trebuit să renunțe la participarea la Roland Garros și Bad Homburg.

La câteva zile de la anunțul reatragerii de la Wimbledon făcut de Simona Halep, presa engleză vine cu o ipoteză-șoc. Potrivit publicației Daily Mail, Simona Halep nu ar fi putut participa la Wimbledon chiar dacă ar fi fost aptă din punct de vedere fizic. Motivul se pare ar fi faptul că în avionul cu care a călătorit jucătoarea noastră la Londra a fost înregistrat un caz de infectare cu noul coronavirus.

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep a confirmat cele spuse de presa din Anglia printr-un mesaj pe Twitter.

Sunt în autoizolare de luni, după ce NHS Track&Trace a considerat întreg zborul nostru din 21 iunie către Marea Britanie ca fiind cazuri de contact direct cu o persoană care a fost testată pozitiv cu Covid câteva zile mai tărziu.

Patru teste negative în ultimele opt zile şi vaccinat cu schema completă înseamnă zero. Total dezamăgit”, a scris Darren Cahill pe Twitter.

Urmăriți Playsport.ro și pe