VIDEO | Șocul trăit de Laurențiu Reghecampf la Craiova: ”N-am mai văzut așa ceva!” Moment decisiv înaintea derby-ului cu FCSB

Olteanu Ștefan / 06.05.2022, 19:30
VIDEO | Șocul trăit de Laurențiu Reghecampf la Craiova: ”N-am mai văzut așa ceva!” Moment decisiv înaintea derby-ului cu FCSB

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) se pregătește emoțional de infernul care se anunță în tribune la partida Universitatea Craiova – FCSB, iar la conferința de presă, tehnicianul oltenilor a dezvăluit șocul pe care l-a trăit în momentul în care a aflat că s-au vândut toate biletele.

Laurențiu Reghecampf își scoate pălăria în fața fanilor de la Universitatea Craiova. Șocul trăit de antrenor înaintea derby-ului cu FCSB

S-au vândut toate biletele pentru derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, din runda cu numărul 8 a play-off-ului Ligii 1, iar la conferința de presă premergătoare partidei, Laurențiu Reghecampf a descris șocul trăit în momentul în care a primit vestea că va evolua cu casa închisă.

Antrenorul spune că nu se aștepta la un asemenea interes din partea fanilor, însă în același timp a ținut să le mulțumească public acestora. De asemenea, Reghecampf le-a transmis suporterilor că speră să îi poată răsplăti cu victoria mult așteptată:

Nu mă așteptam la un asemenea interes. Fanii iubesc echipa, sunt alături de noi. Avem un oraș cu tradiție mare în fotbal, sper ca spectacolul din tribune să fie unul superb. Iar noi să reușim pe teren să facem spectacol și să le mulțumim fanilor prin jocul nostru.

Nu-mi aduc aminte ca în ultimii ani să fi văzut un stadion așa plin, mai ales că am avut și pandemie. Sunt foarte mulți ani de când n-am mai avut un joc cu casa închisă. Îmi scot pălăria în fața fanilor!

Sunt sigur că toți așteaptă din partea noastră victoria. Vrem să ajungem pe locul doi. Ambele echipe au jucători foarte buni și vor fi pregătite pentru jocul de duminică seară”, a declarat Laurențiu Reghecampf, înaintea jocului cu FCSB.

Toate biletele pentru Universitatea Craiova – FCSB au fost vândute

Cu trei zile înaintea derby-ului, oltenii au anunțat prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare că toate biletele pentru partida cu FCSB au fost epuizate.

Astfel, pe arena din Bănie vor fi aproximativ 30.000 de suporteri în tribune. Doar două partide s-au mai putut bucura în actuala stagiune de o asistență similară. Derby-ul FCSB – Dinamo 6-0, de pe 12 septembrie 2021, la care au fost prezenți aproximativ 36.000 de fani și derby-ul Rapid – FCSB 1-0, de pe 15 august, când de asemenea a fost anunțată o asistență de 35.000 de suporteri.

Duelul dintre Universitatea Craiova – FCSB contează enorm în lupta pentru titlu. Roș-albaștrii sunt în continuare pe locul secund în play-off, cu 49 de puncte, la doar două puncte în spatele liderului CFR. În schimb, Craiova e pe 3, cu 45 de puncte.

În turul din play-off, Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB cu 2-0. În schimb, în sezonul regular, FCSB a câștigat ambele dueluri directe, scor 4-1 pe Arena Națională și 3-2 în Bănie.

Mihai Stoica a dat tot din casă! A anunțat cum va arăta echipa FCSB la derby-ul cu Universitatea Craiova. Ce jucător surpriză va reveni în primul „11”.