Darius Olaru, discurs mobilizator înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB. “Acest meci e decisiv!” Ce susține despre lupta la titlu

Octavian Vasilescu 06.05.2022, 15:25
Darius Olaru, discurs mobilizator înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB. “Acest meci e decisiv!” Ce susține despre lupta la titlu

FCSB va juca un meci crucial în această rundă, pe terenul rivalilor de la Universitatea Craiova. Mijlocașul Darius Olaru (24 de ani) a prefațat duelul din Bănie.

Derby-ul Universitatea Craiova – FCSB va avea loc duminică, de la ora 21:30, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro.

Darius Olaru spune că meciul de la Craiova este decisiv în lupta pentru titlu. În acest moment FCSB se află la două puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu trei etape rămase de disputat.

Ce spune Darius Olaru despre lupta pentru titlu

Mai avem 3 etape, cu un derby cu Craiova chiar la început. Sperăm să ne impunem acolo, pe „Oblemenco”. Cred că acest meci e decisiv. Am simțit asta și în tur, când noi am pierdut la București. Și atunci a fost un meci echilibrat, din care ei au scos mai mult. Sper ca acum noi să o facem. Și să avem moral pentru acel final despre care vorbești.

Noi încercăm să creștem de la meci la meci, de la sezon la sezon. Și cred că s-a și văzut asta. Am mai acumulat experiență, nu mai suntem copii. Sper ca la finalul sezonului să ne impunem noi și să cadă definitiv această etichetă.

Îmi doresc să nu am vacanță! Vreau să fiu acolo, la echipa națională, și să ajut la obținerea unor rezultate bune! Sincer, îmi doresc ca mereu să ratez vacanța din acest motiv. Nu mă deranjează deloc”, a spus Darius Olaru, conform GSP.ro.

Clasament play-off

În caz de egalitate la finalul sezonului, CFR Cluj va câștiga titlul în Liga 1. Echipa antrenată de Dan Petrescu are patru titluri consecutive în Liga 1, iar acum vrea să obțină al cincilea trofeu la rând.

În runda cu numărul 8, CFR Cluj va juca pe terenul lui FC Argeș. Pentru FCSB urmează meciul „de foc” cu Universitatea Craiova. În tur, Universitatea Craiova a răpus FCSB, scor 2-0, pe Arena Națională.

  1. CFR Cluj – 51 pct.
  2. FCSB – 49 pct.
  3. Universitatea Craiova – 45 pct.
  4. FC Voluntari – 30 pct.
  5. Farul Constanța – 28 pct.
  6. FC Argeș – 27 pct.

FCSB va primi vizita celor de la CFR Cluj în ultima etapă din play-off. Sunt șanse mari ca meciul să se dispute la Buzău, pentru că Arena Națională se închide. FCSB încearcă să închirieze Stadionul Steaua, dar are șanse mici de reușită.

Ce a declarat Sorin Cârțu înainte de Universitatea Craiova – FCSB

De la FCSB, mare atenție trebuie să-i acordăm lui Olaru, e un fotbalist într-o formă deosebită. De asemenea, pe Coman îl văd ca pe o fiară rănită și vrea să recupereze timpul pe care l-a pierdut cu accidentările.

Atunci când a vrut să joace, când a avut capul la fotbal, are calitate… și forță, și viteză. Dar are pierderile lui, dispare din joc.

Și la fazele fixe să fim atenți, pentru că de fiecare dată ne-au ‘curățat’ la fazele fixe. Bineînțeles, și cu Tănase trebuie să avem foarte mare atenție. De fiecare dată am primit goluri din faze fixe”, a spus Sorin Cârțu, pentru Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe