VIDEO Suarez a izbucnit în lacrimi pe bancă în finalul meciului cu Ghana! Momentul care l-a făcut să plângă pe starul uruguayan

George Drafta 02.12.2022, 20:07
VIDEO Suarez a izbucnit în lacrimi pe bancă în finalul meciului cu Ghana! Momentul care l-a făcut să plângă pe starul uruguayan

Fotbalistul celestilor a fost şocat să afle că echipa sa este aproape de eliminare după ce în cealaltă partidă, Coreea de Sud marcase în disputa cu Portugalia.

Era minutul 85 al meciului uruguayenilor contra Ghanei. Când veştile de pe cealaltă arenă erau îngrijorăroare pentru fosta campioană mondială. Iar când a văzut pe tabelă că asiaticii sunt în avantaj, Suarez şi-a pus mâinile în cap. Şi a început să plângă speriat de faptul că el şi colegii săi ar putea fi eliminaţi prematur de la Cupa Mondială.

În acel moment, sud-americanii erau pe poziţia a treia în grupă. Având mai puţine goluri marcate decât sud-coreenii. Lui Suarez parcă nu îi venea să creadă că Uruguayul ar putea să piardă a 4-a calificare consecutivă în optimile competiţiei. Iar căpitanul naţionalei celeste a rămas în aceeaşi stare până aproape de fluierul de final. Nu a avut puterea să îşi încurajeze coechipierii să mai înscrie o dată.

Mai mult, a continuat să protesteze la adresa deciziilor centralului Siebert. Care le-a refuzat uruguayenilor şi în prelungiri o lovitură de la 11m.

Final cu puls ridicat

Totuşi, în momentul în care au aflşat că pe celelălat stadion s-a marcat, echipa lui Diego Alonso mai avea la dispoziţie încă 13 minute pentru a puncta. Şi a ajunge din nou pe locul secund în grupă. Asta pentru că neamţul care a oficiat această partidă a dat 8 minute de prelungiri pentru acest joc.

Însă, coechipierii din teren ai lui Suarez nu au reuşit să o facă. Iar scorul de 2-0 înregistrat la final nu a fost suficient pentru calificare. Coreea de Sud şi-a păstrat avantajul luat în minutul 90 în jocul disputat pe Education City. Şi astfel Uruguayul părăseşte turneul final pentru prima oară după 20 de ani la sfârşitul fazei grupelor.

Victorie cu gust amar

Succesul în faţa Ghanei a amintit foarte mult de partida jucată în urmă cu 12 ani la ediţia din Africa de Sud. Atunci, Suarez era salvatorul sud-americanilor cu celebrul henţ din prelungiri, când ghanezii au irosit şansa să puncteze decisiv şi să îşi asigure biletele pentru semifinalele competiţiei.

Iar la loviturile de departajare, Uruguayul a triumfat. Istoria s-a repetat şi în Qatar. Tot după un penalty ratat de africani, uruguayenii s-au desprins, dar cele două goluri marcate nu i-au ajutat să păstreze amintiri plăcute de la o nouă partidă împotriva „Stelelor negre”. Este posibil ca lacrimile lui Suarez să fie generate şi de faptul că atacantul şi-a dat seama că acesta ar fi putut fi ultimul său joc la o Cupă Mondială.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe